2777
2789

من مطمینم این برنج هندیا از یه خمیر درست میشن عین رشته.... مطمینمممم اخه مگ برنج انقد بلند هم هست

ما خیلییییی کم برنج هندی میخوریم( منظورم از هندی همیناس ک تو کیسه ت فروشگتها میفروشن)  ۲ روزه برنجمون تموم شده مجبور بودیم از باقیمانده این برنجه ک برا مهمونی گرفتیم استفاده کنیم  دارم نابود میشم خیلی بد مزسسس اینا برنج نیستن بخدا

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من همیشه میگم انگار رشته های ماکارونی هست برداشتن خورد کردن یه دست یه اندازه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اسمش چیه؟ من محسن خوردم خیلی خوبه

نمیدونم😫😫لامصب مزخرفه  ما از یجا برنج میگیریم ک وقتی برنجو درست میکنی از در حیاطم بوش میاد بشدت لعاب میندازه و خوشمزسسسسس خوشمزهههه ینی مزه بهشت میده طرف امسال خیلیی کم کاشته همشو بین بچه هاش تقسیم کرده میگ ۲۰۰ کیلو داره ۱۰۰ کیلوشو میده ما کاش بده واقعا

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
کته نکن.

کته نیست مگ میشه این بوگندوهارو کته کرد‍

معلومه که نیستن. نخوردنش بهتر از خوردنشه

ما گیلانی هستیم از اول همیشه برنج ایرانی و محصولات خودمونو خوردیم نمیتونیم این برنجارو بخوریم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

بنظرم محسن عطر و طعمش هم خیلی خوبه چرا محسن نمیگیری

فک کنم هی محسنه

اره من همیشه میگم انگار رشته های ماکارونی هست برداشتن خورد کردن یه دست یه اندازه

دقیقاااا همینه مطمینم همینه