2777
2789
عنوان

شوهر حرام زاده من دزده

1382 بازدید | 55 پست

شصت گرم طلامو دزدی کردی و هاشا کشید با کلی بدبختی ثابت کردم چندین بار از کارت مادرم پدرم دزدی کرد شاباش های عروسی خواهرمو دزدی کرد از دومادمون دزدی کردی

چقد من بی کسم با یه دزد حسود تیمارستانی گدا ک تموم جهازمو شکوند کل وسیله خونه شکسته از در گرفته تا دیوار تا دکوری هاااااا خسته ام هیچ زنی حاضرم قسم بخورم مثل من نیس چرا من باید روزگارم این میشد منی ک مجردی حتی ب نامحرم نگاه نمیکرد میگفتم گناهه کاش منم تو دانشگاه باچن  نفر دوست میشدم تا این با دروغ نمی اومد تو زندگیم همه چیزو دروغ گفت گول زد مارو پدر مادرم مریضن من نمیتونم جدا بشم نصف بلاهایی ک سرم اورد رو خبر ندارن بعدم تو یه شهر کوچیکیم نه کار هست برم سرکار و اینکه مطلقه رو بد میدونن کاش بمیرم راحت میشم 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست از افکار اشتباه فاسد بردار ،تصمیم قطعی بگیر یا زندگی کنی باهاش یا هم جدا بشی 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
چجوری دزدید طلاهاتو؟

تو کشو لوازم ارایشی هام بود هر موقع مراسم بود میذاشتم بعد دو هفته فهمیدم نیست 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
افکار و کارهای شوهر ایشون اشتباه و فاسد هست!ایشون نه را پس داره نه راه پیش فعلا

چ قشنگ درکم‌کردی حرف دلمو زدی هفت ساله عذاب میکشم 

افکار و کارهای شوهر ایشون اشتباه و فاسد هست!ایشون نه را پس داره نه راه پیش فعلا

شوهرش اشتباه اصلا به غیر این نیست که ؟ 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
چ قشنگ درکم‌کردی حرف دلمو زدی هفت ساله عذاب میکشم

عزیزم فقط فکرت این باشه که راه برای جدایی از این اقا رو هموار کنی برای خودت

به چشم یه همخونه موقت بهش نگاه کن که بلاخره از شرش راحت میشی

ولی فعلا نه جایی باهاش برو نه جاهایی همراه خودت ببرش

شما یک راهکار درست بدهبدهیات رو بیان نکن

اول گفتم دقت کن بالا