2777
2789
عنوان

این فضای مجازی قشنگ ما رو بدبخت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست
یکم زیادی سختش کردی پس ماها چطوری درس میخونیم ؟

برای همه صادق نیست، نمیدونم قضیه چیه ولی مثلاً بین منو خواهرم اون مثل من نیست، ولی من که گوشی دستم میاد شبیه معتادا میشم بعضی روزا حتی اگر صرفا فقط توی کالری بچرخم، تمرکزم اومده پایین به قول اسی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم گوشیو یه ماهی هست گذاشته کنار بخاطر کنکورهمش میگه انگار سبکم اصن انگار زندگی از نظرم زیباس😂

واقعا خوشبحالش 

منم  الان استفاده از گوشی رو کمتر کردم ولی تمرکزم برنمیگرده

خیلی بده منم داشتم ب همین فکر میکردم همش میخوام یه گوشی ساده بردارم اما باز میگم برای عکس و فیلم نیا ...

دقیقااا

حالا حتی اگه گوشی رو هم برنداری تمرکزمو نو نابود کرده دیگه فایده نداره 

موافقم باهات خیلی حق گفتی من مثلا قبلا حفظیاتم خیلی خوب بود الان یه چیزی رو حفظ کنم سریع یادم می‌رهت ...

دقیقااا منم مثل تو بودم

الان یه صفحه رو نو ۲ ساعت خم نمیتونم

بازدهی هم ندارم اصلا

برای همه صادق نیست، نمیدونم قضیه چیه ولی مثلاً بین منو خواهرم اون مثل من نیست، ولی من که گوشی دستم م ...

من گوشی رو میزارم کنار و میرم هم درس بخونم

ولی تمرکز رو گرفته و بازدهی کم شده

چون ویدئو های اینستا ثانیه ای هست ولی ویدئو های آموزشی طولانی مغزم نمی‌کشه نگاه کنم

گوشی ما رو بدبخت کرددد😭😭

بیخیال میشه کنترل کرد ، فقط بدیش اینه جدی جدی مثل ترک مواده، از نظر روانی هفته ی اول انگار داری جون میدی، یه بار تجربه داشتم، دیگه مثل مخدر اینم برگشت پذیره، دوباره باید برم توی ترک اونم جدی 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت