2777
2789
عنوان

چقدر حالم بده

77 بازدید | 7 پست

چقدر تو زندگی مجبور شدم ،ی تاپیک دیدم مدارک ثبت نام دانشگاه شو داشت اماده میکرد چقدر حالم بد شد 

(تاپیک قبلیمو بخونین)

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

تاپیک منو دیدی؟!

هوم خوشبحالت🥺

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی چیر بگم

دنیا ارزش نداره

من آنقدر سختی کشیدم ک مطمبنم دنیا دیگه ارزش غصه خوردن سر این چیزارو نداره 

منم کنکور ندادم چون حوصلشو نداشتم

و چون خیلی استرسی بودم نمیتونستم از پسش بربیام و میدونستم  اخر سکته میکنم‌‌‌.

و ازاد مبخوام برم

و بازم دلیل بر پولداریم نیس چون باید در کنارش مث خر برا شهذیه کارکنم

زندگی پایینی و بلندی داره

و همه چیز دانشگاه نیی

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

ببین ی چیر بگمدنیا ارزش ندارهمن آنقدر سختی کشیدم ک مطمبنم دنیا دیگه ارزش غصه خوردن سر این چیزارو ندا ...

خیلی خوبه ک‌ مستقلی 

من صب تا شب تو خونم نمیتونم تنها برم بیرون 

اصن نمیدونم تنها بیرون رفتن چه مزه ای داره😂

همش اجبار همش اجبار مامانم،خیلی دوسش دارم ولی زندگیم کلا اجبار اونه 

الانم ک مجبورم رشته ای ک دوست دارم و ول کنم تا بهمن صبر کنم تا برم دانشگاهی ک ازش متنفرم(پیام نور) تا بهمن هم از صب تا شب تو خونه ،لااقل دلم خوش بود ک میرم دانشگاه ک اونم 😂

منم تو زندگی سعی میکنم غصه هیچیو نخورم ولی بعضی وقتا واقعا نمیشه

خیلی خوبه ک‌ مستقلی من صب تا شب تو خونم نمیتونم تنها برم بیرون اصن نمیدونم تنها بیرون رفتن چه مزه ای ...

درکت میکنم

اماا هرکسی ب ی نحوی مشکل داره ک ما از بیرون اصلا نمیتونیم ببینیم

منم دلم میخواست ب یکی تکیه کنم و مستقل نباشم اما خب

از من میشنوی همین صبح پاشو برو ازاد ثبت نام کن

در کنارش کارکن شهریه رو‌اوکی کن

پیام‌نور من شنیدم خوب نیس

بعدم چرا الکی الکی خودتو ی ترم عقب بندازی؟ 

تاپیک قبلی دیدم غیرانتفاعی قبول شذی

تفاوت شهریه ازاد و غیرانتفاعی نهایت دو سه تومنع

بازم ببخشید اگر من با تاپیکم ناراحتت کردم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

درکت میکنماماا هرکسی ب ی نحوی مشکل داره ک ما از بیرون اصلا نمیتونیم ببینیممنم دلم میخواست ب یکی تکیه ...

مرسی قربون دل مهربونت