2777
2789
عنوان

😓😓😓

74 بازدید | 6 پست

یه ماهه بدبیاری پشت بدبیاری داریم ماشینمون تصادف کرد با شوهرم بحث داشتم دعوا کردیم توبارداری..‌ شوهرم اخراج شد .یخچالمون خراب شد ... کارمون همش گره میفته نمیدونم چکارکنیم دو ماه دیگه بچمون دنیا میاد میخواستیم زود کابینت کنیم خونمونو از دوماه پیش درگیریم و کابینت کار کارمون رو هی لفت میده برا اندازه گیری ک اومد وسایلا تو اشپزخونه رو جمع کردیم الان دو ماهه بهم ریختس خونمون .. 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

صلوات بفرست زیارت عاشورابخون صدقه حتی کم 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بد جور پشت سرهم بد اوردم چشم به راه بچه بودیم سقط شد !۲ هفته از سقط گذشت دوباره پ شدم شدید همون روز سیل زندیگون و به لجن کشید کل خونه رو اب گرفت ۲ روز از سیل گذشت سیل دوم ماشین با اب برد و تگرگ زد کل ماشین داغون شد 

خونه رو میخواین بدم بسازن ۳ بار قرارداد نوشتن منصرف شدن 

خیلی گرفتارم لطفا منم دعا کنین یه نی نی خدا بهمون بده این ناراحتی ها تموم بشه ✋

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

منم بد جور پشت سرهم بد اوردم چشم به راه بچه بودیم سقط شد !۲ هفته از سقط گذشت دوباره پ شدم شدید همون ...

ان شالله خدا گره از کارتون باز کنه و دامنتون رو هم سبز کنه❤️❤️

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

ان شالله خدا گره از کارتون باز کنه و دامنتون رو هم سبز کنه❤️❤️

ممنونم خواهر عزیزم 

همچنین برای شما خدا بهترین هارو بخواد 😙

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀