2777
2789
عنوان

شوهرهای شما هم سوسیس و کالباس دوست ندارن❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست

داخل سوسیس و کالباس پر و پوست و چربی مرغ و مرغ فاسد شده هست

من دو سال پیش رفتیم کالباس خریدم از ی جا معتبر ۲ پیش کیلو ۲۵۰ بود وقتی داشتم ورق ورق میکردم ی پر مرغ لاش بود 

الان ۲ سال نخوردم 

راست میگه همسرتون

اتفاقا مردا که سوسیس و چرت و پرت بیشتر دوست دارنمن خودم خیلی رو تغذیه شوهرم تاثیر گذاشتماینا رو کام ...

بخدا شوهر من همیشه برعکس مردای دیگست، همش میگم این واقعاً مرد یا زنی☹️🙄تو همه چیز برعکسه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم همینه

۷ ساله ازدواج کردیم لب به سوسیس و کالباس و ....نزدیم

متنفررره...خودمم زیاد دوس ندارم یبار داداشم گفت داری گوشت گربه میخوری خوشمزه س از اون به بعد حالم بهم میخوره

لامصب خوشمزس😂

شوهرم به حرف میگه ضرر داره ولی میخوره نه همیشه گاهی 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

منم مثل شوهرتون فکر میکنم الان بیشتر از ده ساله که نخوردم 

ولی یه شب همبرگر خوردم هرچی بود خوشمزه بود ولی دیه آنقدر گفتن سگ و خوک و خر و... هستش نخوردم حدود دوماه پیش💔😅

وقتی کنار منی از کلمه دوست دارم استفاده نکن ....!

نه بابا.گوشت سگ وخوک که نیست..ولی آشغال گوشت مرغ یا گوسفنده.

یه بنده خدایی هر شب برای گربه های ولگرد محله با ماشین شاسی بلند غذا میداد طوری شده بود که نزدیک ۳۰تا۴۰تا شده بودن 

یه شب متوجه میشیم که گربه ها حتی یه دونشونم نیستن 

بعد که تحقیقات میکنیم متوجه میشیم این همسایه پولدار شاسی بلند سوار کارخانه سوسیس کالباس دارن 

ینی خودت نمیفهمی وقتی کارت به بیمارستان میکشه نخوری؟!!😑 که بابد اون نذاره

نه چون شکموعم

چند شب پیش با دخترم رفتیم بیرون من بندری خوردم تا صبح از درد به خودم پیچیدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دقیقا شوهر منم میگه از این خونگی ها می‌گیرم به اون نمیدم خودم میخورم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند