2777
2789
سلام به تاپیک میلیاردر ها

میلیاردری نیست وقتی تو یه خونه‌ای که سه چهار نفر زندگی میکنن دو سه نفرشون شاغل قطعا درامدشون بالای 30 تومنه 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوماهه حقوق نگرفتیم دوتابچه مدرسه ای دارم با اجاره خونه شاید ماهی ،15تومن گاهی هم ده تومن خانوادم یکم کمکمون میکنن

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

من و دخترام 

ماهی 1400

چند ماهه نتونستم بزم سرکار 

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

واقعا هرچقدر درآمد بالا باشه به همون میزانم مخارج بالا میره

دندونپزشک خاهرم رفته پیشش سالهاست میشناسیمش ماشین آخرین مدل زنجیر سنگین طلا دوتام پسر داره خونه آنچنانی تازه زنش هم مرکز تصویربرداری داره آنچنان از گرونی و مخارج میناله که میگی یه پولی بزارم توجیبش 

💙🌺💙