2777
2789
عنوان

شوهرم بی سواده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 147 پست
منم لیسانس دارم و همسرم سیکل البته نمیدونستم بعد از ازدواج بهم گفت من فکر میکردم دیپلم داره

ناراحت نشدی؟چطور با این قضیه کنار اومدی؟درامد شوهرت خوبه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بعضی ها لیسانس و ... هستن میگن زنمون حق نداره درس بخونه

بله،همچین آقایونی رو هم دیدم.شوهر من خودش نخونده ولی منو تشویق میکنه به خوندن.خیلی هم اصرار داره میگه تو باهوشی قرانم حفظ کن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سوادش رو متوجه نشدی کارش و درآمدش رو که میدونستی!

کارش که آبرومندانه بود.تو نامزدی باید میپرسیدم که چقد پول درمیاری در ماه؟😅روم نشد والا

ناراحت نشدی؟چطور با این قضیه کنار اومدی؟درامد شوهرت خوبه؟

ناراحت ک چی بگم ،منم دلم مخواست همسرم تحصیل کرده باشه تا یک سری مسائل رو راحت تر باهم حل کنیم  ولی خب چی بگم، درآمدشم بخور نمیره

ای بابا مگه چیه خواهر شوهر من پرستاره از شوهر اولش طلاق گرفت چون سواد نداشت الان با یک با سواد خیانت ...

ای وای.بنده خدا

چقدر سخت حق داری حالا خودتم درس میخونی الان؟ نگفتی خودش الان بخوایی درس میخون

بله من در حال تحصیلم.دیگه کم مونده لیسانسمو بگیرم.

خیلی تشویقش کردم که بخونه،خواستم حداقل بزاره خودم باهاش درس کار کنم ولی قبول نکرد

کارش که آبرومندانه بود.تو نامزدی باید میپرسیدم که چقد پول درمیاری در ماه؟😅روم نشد والا

صدردصد 

درامد رو باید بعد از سلام و علیک پرسید😁

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بابا مگه همه چی سواده آخه طرف ارشد داره ولی تو خونه مثل برج زهرمار بیچاره زنش پیر شده از دستششما ببی ...

آدم آرومیه.مثل خیلی از مردا اهل پرخاش و عصبانیت نیست.نه میتونم بگم خیلی عالیه نه میتونم بگم خیلی بده.به این نتیجه رسیدم که اگه زن عاقلی باشم میتونم ازش یه مرد خوب بسازم

فقط بلده بخونه و‌بنویسه وگرنه دیپلم نداره،اطلاعات عمومیشم پایینه

خب کافیه دیگه. دیپلم ردی هست دیگه خودتم ک دیپلم بیشتر نداری

انگار خودت دکترا داری 

دنبال بهانه ایی بنطرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از طرز حرف زدن ومیزان اطلاعات بالاخره آدم متوجه میشه معمولا سوادهای پایین کلمات راکوچه بازاری ادا م ...

طرز حرف زدنش و اینا واقعا در حد یه آدم دیپلم یا فوق دیپلم بود.نه کوچه بازاری حرف میزنه نه در حد دکتری.معمولی بود و هست