شوهرم اومد خواستگاریم خودم دیپلم بودم ازش تحصیلاتشو پرسیدم گفت دیپلم.بعد عروسی فهمیدم سواد نداره😔خیلی ناراحت شدم چون خودم تازه دیپلم گرفته بودم و عاشق درس خوندن بودم و دلم میخواست با کسی که حداقل دیپلم داره ازدواج کنم.اینا به کنار،تمام اعضای خانوادش باسوادن و کله گنده این برا خودشون جز شوهر من.دوستاشم همشون وضعشون خوب و با سواد.دوستای خودمم اکثرشون بعد ازدواجشون شوهرشون کارمند بانک شده،کارمند ارگانهای خوب شدن و پیشرفت کردن و پدرشوهراشونم پشتشون بوده همشون خونه خوب و ماشین خوب دارن اما شوهر من نه سواد داره نه پدرشوهرم پشتمون وایساده😭یه شغل آزاد داره که درامدش بخور نمیره.
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا مگه همه چی سواده آخه طرف ارشد داره ولی تو خونه مثل برج زهرمار بیچاره زنش پیر شده از دستششما ببی ...
آدم آرومیه.مثل خیلی از مردا اهل پرخاش و عصبانیت نیست.نه میتونم بگم خیلی عالیه نه میتونم بگم خیلی بده.به این نتیجه رسیدم که اگه زن عاقلی باشم میتونم ازش یه مرد خوب بسازم
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐