2777
2789
عنوان

شوهرم بی سواده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6576 بازدید | 147 پست
قبل ازدواج یعنی ی پیام بهت نداد ببینی سواد نداره ندیدی شغلش چیه

فقط خوندن و نوشتن بلده😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تشویقش کنم بر درس بخونه

خوشش نمیاد.نفرت داره از درس برا همون درس نخونده😭

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خیلی بده که حقیقت رو نگفته حق داریحالا خودش دوست داره درس بخونه؟ کمکش کنی؟

خیلی😔بدونی چقد برا خودم دلم میسوزه و ناراحتم.تازه خیلی چیزا هست نمیتونم بگم

ینی چی که سواد نداره؟ ینی نوشتنم نمیتونه؟ یا دیپلم نداره؟

فقط بلده بخونه و‌بنویسه وگرنه دیپلم نداره،اطلاعات عمومیشم پایینه

ببین غصه این چیزارو نخور از زندگی لذت ببر 

من و همسرم تا ته درس رو رفتیم ولی باور کن هیچ جای دنیا رو نگرفتیم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

چرا درس نخوندن؟

علاقه نداشته.ولی باید حقیقتو به من میگفت.من ملاکم این بود حداقل دیپلم داشته باشه یه چی حالیش باشه

دارم دق میکنم بخدا😭پس چرا آینده من اینجور شد؟من اونهمه خودم برا آیندم جنگیدم درس خوندم هیچی نشدم هن ...

ایندت خراب نشده که الان ما هزار تحصیل کرده تو جامعه داریم به ولا نصفشونم سواد ندارن فقط مدرک دارن دو کلام باهاشون صحبت کن تو چیزای ساده گیرن

خودت بخون برو سر کار کمک کن شوهرتم ادامه بده

دارم میخونم بخدا،به خودم قول دادم دکترامم بگیرم اما فکر کن من دکترا بگیرم اون زیر دیپلم😔