2777
2789

این چجوریه یعنی بدون کنکوره؟

بعدش شرایط خوابگاه و غذا چجوریه شامل میشه ؟؟

شهریه داره یا نه

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخام برم اگه بزارن البته

این چیزا واس ما نبود اونموقع😂

فقط ورودیش با کنکور فرق داره یا کلا دو بعد جدان؟؟

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

اره ی سری دانشگاها قبول میکننهمه چی رایگانه دیگه البته اگر تو خود شرایطش قید کرده باشه

شهریه خوابگاه سه ماهی 800 هزاره 

البته غذا نمی‌دونم 

خود دانشگاه از دانشجویان شهریه نمیگیره البته جز مورد غذا و خوابگاه

وقتی کنار منی از کلمه دوست دارم استفاده نکن ....!

این چیزا واس ما نبود اونموقع😂فقط ورودیش با کنکور فرق داره یا کلا دو بعد جدان؟؟

خب ببین سوابق تحصیلی ک امسال 50 درصد بود  یا 60 درصد با تراز نمرات نهایت میری دانشگاه 

بقیه تراز ک کنکور میشه 

تو کارنامه میزنم با سوابق مجاز شدی یا کنکور 

کسایی که با سوابق شدن یه ذره رشته علوم فرق می‌کنه منظورم اینه رشته های تاپ نیستن

رشته های که بازار کار کمتری دارند برا سوابقع

شهریه خوابگاه سه ماهی 800 هزاره البته غذا نمی‌دونم خود دانشگاه از دانشجویان شهریه نمیگیره البته جز ...

هزینه همه دولتی ها اینه یا فقط بدون کنکور؟

شاید هزینه خوابگاه  دولتی ها همه،،،همینه درسته؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

هزینه همه دولتی ها اینه یا فقط بدون کنکور؟شاید هزینه خوابگاه دولتی ها همه،،،همینه درسته؟

نمی‌دونم والا 

بدون کنکورش این بود 

دخترخالم که دولتی با سوابق میخونه اینو گفت

خب ببین سوابق تحصیلی ک امسال 50 درصد بود یا 60 درصد با تراز نمرات نهایت میری دانشگاه بقیه تراز ک کن ...

ممنونم جيگر

نمی‌دونم والا بدون کنکورش این بود دخترخالم که دولتی با سوابق میخونه اینو گفت

میشه ازش بپرسی اون نمره ای که وارد کردیم تو سازمان سنجش متفاوت باشه با نمره دیپلم چه مشکلی میش میاد من دیپلم شهریور ماه گرفتم خب