2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ی سری دانشگاها قبول میکننهمه چی رایگانه دیگه البته اگر تو خود شرایطش قید کرده باشه

شهریه خوابگاه سه ماهی 800 هزاره 

البته غذا نمی‌دونم 

خود دانشگاه از دانشجویان شهریه نمیگیره البته جز مورد غذا و خوابگاه

وقتی کنار منی از کلمه دوست دارم استفاده نکن ....!

این چیزا واس ما نبود اونموقع😂فقط ورودیش با کنکور فرق داره یا کلا دو بعد جدان؟؟

خب ببین سوابق تحصیلی ک امسال 50 درصد بود  یا 60 درصد با تراز نمرات نهایت میری دانشگاه 

بقیه تراز ک کنکور میشه 

تو کارنامه میزنم با سوابق مجاز شدی یا کنکور 

کسایی که با سوابق شدن یه ذره رشته علوم فرق می‌کنه منظورم اینه رشته های تاپ نیستن

رشته های که بازار کار کمتری دارند برا سوابقع

شهریه خوابگاه سه ماهی 800 هزاره البته غذا نمی‌دونم خود دانشگاه از دانشجویان شهریه نمیگیره البته جز ...

هزینه همه دولتی ها اینه یا فقط بدون کنکور؟

شاید هزینه خوابگاه  دولتی ها همه،،،همینه درسته؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

هزینه همه دولتی ها اینه یا فقط بدون کنکور؟شاید هزینه خوابگاه دولتی ها همه،،،همینه درسته؟

نمی‌دونم والا 

بدون کنکورش این بود 

دخترخالم که دولتی با سوابق میخونه اینو گفت

نمی‌دونم والا بدون کنکورش این بود دخترخالم که دولتی با سوابق میخونه اینو گفت

میشه ازش بپرسی اون نمره ای که وارد کردیم تو سازمان سنجش متفاوت باشه با نمره دیپلم چه مشکلی میش میاد من دیپلم شهریور ماه گرفتم خب