2777
2789

خانوما دخترم یکسالشه چن روزیه که میلش به غذا خیییلی کم شده اصلا دوس نداره بخوره فقط شیر میخاد دیگه گفتم شیر ندم گشنش بشه مجبور به خوردن غذا بشه،براش مرغ تیکه تیکه کردم نخورد تف کرد بیرون ولی بربری میدم دستش میخوره 

سوپ و آش

فرنی

حریره بادوم 

کوکوی نرم 

ماکارونی 

کته 

اینا رو امتحان کردی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه غذای نرم تر خب بهش بده

برنج کته ای رو با ابگوشت نرم کن بهش بده

ابگوشت با گوشت گوسفندی چون گوشتش اب میشه خیلی نرم و خوش هضمه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

پسر منم یکسالشه فقط شیر میخوره 

به زور مثلا دوتا قاشق سوپ بهش بدم یا یه ذره برنج با دست له کنم بذارم دهنش....

ولی عزیزم آخه مگه چقدر دندون داره که شما مرغ میدی بخوره😐

پسر من 8 تا دندون داره ولی یه تیکه نون گاز بزنه بخوره دیگه مثل گوشت و مرغ رو باید حسابی پخته باشه و له لهش کنی تا بخوره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
۸تا دندون داره گاز نمیگیره تورا؟

چهارتا بالا داره چهارتا پایین

چرا زیاد گاز میگیره😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یه غذای نرم تر خب بهش بدهبرنج کته ای رو با ابگوشت نرم کن بهش بدهابگوشت با گوشت گوسفندی چون گوشتش اب ...

غذای نرمم بهش میدم مشکل اینجاست که همونم نمیخوره درحد دوسه تا قاشق کوچولو

اره ماکارنی میخوره بقیه چیزارو نه اصلا دیگه برنج و خورشت و اینارو نمیخوره

یه کیسه کوچولو از دستمال تنظیف تمیز بدوز 

هر خورشتی میپزی کیسه رو یه کم برنج بریز توش بنداز تو قابلمه خورشت

اون برنج رو له کن یکمی کره بزن بده بخوره 

هم خوشمزه‌ست هم مقوی 

شیر شب رو کامل قطع کن

شیر روز رو هم زیاد نده بذار بیشتر غذا بخوره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.