2777
2789

چند روزه خونمون جنگه چراااا چون من گفتم میخوام برای دامپزشکی بخونم یه ننه من غریبم بازی در میارن خونوادم که واییییی بازار کار نداره میخوای دکتر گاو بشی خاک برسرت نا امیدم کردی اینهمه برات خرج کردیم 

و تهدید اخرش به خدا اگه از خر شیطون پاین نیای به بابات میگم کلا برات زحمت نکشه درس نخونن 

انقد امیدم و ازم گرفته حالم خرابههههه 

حالا شغل ایده الش چیهههه بله فرهنگیان اخه من به تو چی بگم زنننن 

میگه تو شهرمون هیچی نمیشی منم گفتم من محدود به شهرو کشور نیستم میرم از اینجا یه پوزخند حرص درار رو به من زده 

به خدا انقد اعصابم خورده هیچی نمیتونم بخونم دستم سرد شده چیکار کنم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

گوش نده کار خودتو بکن. دامپزشکی الان بخاطر اینکه همه حبوان خانگی دارن بازارش خوبه. کلینیک بزنی عالیه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دامپزشکی میخونم اگه واقعا علاقه داری بیا سمتش

عه راست میگی 

دوران دبیرستان خیلی وضعت خوب بود 

اگه از الان شروع کنم میارم 

بازار کارش چطوره

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

گوش نده کار خودتو بکن. دامپزشکی الان بخاطر اینکه همه حبوان خانگی دارن بازارش خوبه. کلینیک بزنی عالیه

همین دیگه میگه برای کلینیک به پول بابات احتیاج داری ما نمیدیم

وااای رشته به این خوبی،حیف نیست،بازار کارشم بد نیست،پسر عمم دامپزشکه،چند ساله از ایران رفته آمریکا اونجا هم دامپزشکه،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عه راست میگی دوران دبیرستان خیلی وضعت خوب بود اگه از الان شروع کنم میارم بازار کارش چطوره

درسم خوب بود فقط فیزیک توش خوب نبودم رتبمم ۱۵۰۰ شد با رتبه های بالاتر از من آوردن اره چرا نیاری هر چیزی ممکنه واسش بجنگ

وااای رشته به این خوبی،حیف نیست،بازار کارشم بد نیست،پسر عمم دامپزشکه،چند ساله از ایران رفته آمریکا ا ...

تحصیلی رفته یا کاری

درسم خوب بود فقط فیزیک توش خوب نبودم رتبمم ۱۵۰۰ شد با رتبه های بالاتر از من آوردن اره چرا نیاری هر چ ...

کی  قبول شدین 

سال اول بودین یا پشت 

درساش سخته

تحصیلی رفته یا کاری

نه ایران مدرک گرفت،چند سال هم کار کرد،بعد رفت بچه هاش اونجا بزرگ شدن ازدواج کردن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
دوست شوهرم دامپزشکه.به قدری وضعش خوبه و موفقه که نگو

بیا مردم ذوق میکنن بچه شون میخواد دکتر شه اونوقت این به من میگه مردم میگن دکتر گاوه هیشکی قبولت نداره

نه ایران مدرک گرفت،چند سال هم کار کرد،بعد رفت بچه هاش اونجا بزرگ شدن ازدواج کردن

اووو پس مال جدیدا نیست

بیا مردم ذوق میکنن بچه شون میخواد دکتر شه اونوقت این به من میگه مردم میگن دکتر گاوه هیشکی قبولت ندار ...

برو سمت علاقت اگه میخوای موفق شیو به حرف هیچکسم گوش نده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐