2777
2789

چند روزه خونمون جنگه چراااا چون من گفتم میخوام برای دامپزشکی بخونم یه ننه من غریبم بازی در میارن خونوادم که واییییی بازار کار نداره میخوای دکتر گاو بشی خاک برسرت نا امیدم کردی اینهمه برات خرج کردیم 

و تهدید اخرش به خدا اگه از خر شیطون پاین نیای به بابات میگم کلا برات زحمت نکشه درس نخونن 

انقد امیدم و ازم گرفته حالم خرابههههه 

حالا شغل ایده الش چیهههه بله فرهنگیان اخه من به تو چی بگم زنننن 

میگه تو شهرمون هیچی نمیشی منم گفتم من محدود به شهرو کشور نیستم میرم از اینجا یه پوزخند حرص درار رو به من زده 

به خدا انقد اعصابم خورده هیچی نمیتونم بخونم دستم سرد شده چیکار کنم

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

گوش نده کار خودتو بکن. دامپزشکی الان بخاطر اینکه همه حبوان خانگی دارن بازارش خوبه. کلینیک بزنی عالیه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دامپزشکی میخونم اگه واقعا علاقه داری بیا سمتش

عه راست میگی 

دوران دبیرستان خیلی وضعت خوب بود 

اگه از الان شروع کنم میارم 

بازار کارش چطوره

گوش نده کار خودتو بکن. دامپزشکی الان بخاطر اینکه همه حبوان خانگی دارن بازارش خوبه. کلینیک بزنی عالیه

همین دیگه میگه برای کلینیک به پول بابات احتیاج داری ما نمیدیم

وااای رشته به این خوبی،حیف نیست،بازار کارشم بد نیست،پسر عمم دامپزشکه،چند ساله از ایران رفته آمریکا اونجا هم دامپزشکه،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عه راست میگی دوران دبیرستان خیلی وضعت خوب بود اگه از الان شروع کنم میارم بازار کارش چطوره

درسم خوب بود فقط فیزیک توش خوب نبودم رتبمم ۱۵۰۰ شد با رتبه های بالاتر از من آوردن اره چرا نیاری هر چیزی ممکنه واسش بجنگ

وااای رشته به این خوبی،حیف نیست،بازار کارشم بد نیست،پسر عمم دامپزشکه،چند ساله از ایران رفته آمریکا ا ...

تحصیلی رفته یا کاری

درسم خوب بود فقط فیزیک توش خوب نبودم رتبمم ۱۵۰۰ شد با رتبه های بالاتر از من آوردن اره چرا نیاری هر چ ...

کی  قبول شدین 

سال اول بودین یا پشت 

درساش سخته

تحصیلی رفته یا کاری

نه ایران مدرک گرفت،چند سال هم کار کرد،بعد رفت بچه هاش اونجا بزرگ شدن ازدواج کردن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
دوست شوهرم دامپزشکه.به قدری وضعش خوبه و موفقه که نگو

بیا مردم ذوق میکنن بچه شون میخواد دکتر شه اونوقت این به من میگه مردم میگن دکتر گاوه هیشکی قبولت نداره

بیا مردم ذوق میکنن بچه شون میخواد دکتر شه اونوقت این به من میگه مردم میگن دکتر گاوه هیشکی قبولت ندار ...

برو سمت علاقت اگه میخوای موفق شیو به حرف هیچکسم گوش نده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐