2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید من حالم یا نه

156 بازدید | 30 پست

یکی بچه ۴ ساله دارم یکی ۸ ماهه جلوگیریم با کاندوم بوده امروز موعدم بود صب بی بی چک زدم از پارسال داشتمش مثبت شد سریع با گریه و بدن لرزون رفتم ازمایش جوابش اومده منفی هس اما وقتی گفتم گف دوباره خیالت راحت شه تکرار کن ازمایش رو چن روز دیگ من دارم میمیرم از استرس و ترس 

دوباره بی بی بزن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش منفی باشه که نگرانی نداره 

بی بی چک خطا داره

چون بتا باشه هم تو ادراره هم خون

نمیشه که آزمایش نشون نده 

بعدشم برو جای معتبر آی یو دی بذار راحت شی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

آزمایش درسته 

بی بی چک احتمالامثبت کاذب روده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

با کاندوم اصن امکان بارداری نیس مگه میشه آزمایش هم سه روز بعد رابطه نشون میده منفیه ناراحت نباش عزیزم بی بی چک های الان نمی‌دونم چرا خطا زیاد داره چند نفرم دور ورم مثبت کاذب شدن برای منم دعا کن بچه شیر میدی منم مادر بشم 

بی بی چک خطا داشته باشه مثبت میشه؟

ممکنه عزیزم 

در کل آزمایش دقیقه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

میشه چون زود رفتم ازمایش نشون نده

چندروززودترازموعدت رفتی؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من سال ۹۵ تو اقدام بی بی چکم هاله انداخت مثبت شد

دو روز بعدش پریود شدم

با کاندوم اصن امکان بارداری نیس مگه میشه آزمایش هم سه روز بعد رابطه نشون میده منفیه ناراحت نباش عزیز ...

حتما عزیزم الهی هرکی‌میخاد خدا بهش بده هی میترسم زود باشه ازمایش نشون نداده باشه