2777
2789

خداییش قبلا دنبال ایرپد بودم هر چی اینجا تبلغ بود راجب ایرپد بود😂منم دقیقا همون مدلی که پیشنهاد مداد خریدم الان که دنبال لپتاپم هر چی تبلیغاته راجب لپتاپه فک کنم اینا دارن جاسوسیمو می کنن😂😂😂😂😂

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بله عزیزم

تو برنامه دیجی کالا و. .. جستجو بزنی میبینی ک اینجا هم واست تو نی نی سایت همون وسیله همش جلو چشته و مانور میده 

برای هرکس برخی ازین تبلیغات اختصاصی هست و براساس جست و جو هاشون تو دیگر برنامه ها هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هوش مصنوعی بر اساس چیزی که تو نت سرچ می‌کنی برات نشون میده تا همش جلو چشمت باشه

یعنی این لپتاپی که هی برای من میاره برا شما نمیاد

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
بله عزیزمتو برنامه دیجی کالا و. .. جستجو بزنی میبینی ک اینجا هم واست تو نی نی سایت همون وسیله همش جل ...

عجببب 

نه عزیزم برای من ماشین ظرف شویی میاد چون چند وقته دارم تحقیق میکنم😂😂

😂😂😂😂😂

نه من الان یه شامپو هست که چند روز پیش در موردش تو دیجی کالا تحقیق کردم 😂😂

پس برات تبلغ شامپو میاد برای اون یکی کاربر تبلیغ ماشین ظرفشویی و برای منم لپتاپ عجااا 😂😂😂