2777
2789

من الان توی اون حالم

بعد یه سال با شوهرم رفتیم سفر دو تایی

اونم بنده خدا بهترین جا رو برام گرفت

من از قبل سفر عصبی بودم، چون اولین مسافرت دو نفرمون بود همه مسئولیتا گردن من بود، شوهرم فقط وسایلو خرید اورد

نزدیک پریودمم هست دیگه بدتر

خلاصه راه افتادیم رفتیم، قرار بود امروز برگردیم خیر سرمون

ولی پریشب سر یه غذا در حد یه ربع به شوهرم توپیدم، اونم قهر کرد، حقم داشت، من از اول سفر عصبی بودم اون هیچی نمیگفت

دیروز صبح هم من دیدم قیافه گرفته سمتش نرفتم، گفت بریم بیرون من گفتم با این قیافه گرفتنت جایی نمیام، خیلی عصبی شد و رفت طبقه بالا انقدر پا میکوبیدا

منم پایین توی سکوت نشستم

یکی دو بار اومد پایین و رفت تا اینکه یهو بعدازظهر گفت پاشو جمع کن بریم، منم با گریه همه چیزو جمع کردم و اومدیم

از دیروز توی راه گریه کردم تا امروز که انقدر الکی سفرمون خراب شد، پولمون هدر رفت

دیگه حداقل تا سال بعدم هیچ جا نمیریم

همش بغض دارم گریم میگیره

اگه میخاید سرزنشم کنید چیزی نگید

شد تجربه لااقل

از مامان بابای من ک بدتر نمیشه ناراحت نباش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم،میدونم سخته،تایم سفرتون بد موقعی شد،این پریودی روح و روان نمیزاره برای ادم،الانم ناراحتی فایده نداره یه شام خوشمزه درست کنه به خودت برس به شوهرت توضیح بده که حاله روحیت خوب نبود،ایشاالله همیشه خوب باشی گلم🫂🌹

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

می‌فهمم که داری این تجربه رو با تمام دل‌شکستگی و خستگی‌ت بازگو می‌کنی، و خیلی مهمه که بدونی کسی حق سرزنشت رو نداره، حتی خودت. 😔

کاری که اتفاق افتاد، سفر رو خراب نکرده، بلکه احساسات خسته و پریودی و فشارهای روزمره باعث شد واکنش نشون بدی. این چیزیه که هر کسی ممکنه تجربه کنه، مخصوصاً وقتی همه مسئولیت‌ها روی دوش یکی باشه.

چند نکته که می‌تونه کمکت کنه:

احساساتت طبیعی هستن: بغض، گریه و ناراحتی واکنش‌های طبیعی به فشار و خستگیه. خودت رو سرزنش نکن.

با شوهرتم حرف بزن: حتی کوتاه، بدون سرزنش، فقط بگو «می‌دونم عصبانی شدی، منم خسته بودم و نمی‌خواستم خراب کنم». این باعث می‌شه دلخوری‌ها جمع نشن.

برای خودت وقت بذار: نفس عمیق، یه دوش آب گرم، یا چیزی که آرامت می‌کنه، کمک می‌کنه احساساتت سبک‌تر بشه.

سفرهای آینده: این تجربه رو به‌عنوان درس ببین، نه پایان همه چیز. دفعه بعد می‌تونی با برنامه‌ریزی راحت‌تر و تقسیم مسئولیت‌ها بروی.

واقعا حق داری که ناراحت باشی، اما این یک نقطه شروعه برای بهتر شدن رابطه و مدیریت فشارها، نه پایان. 💛

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
ممنونمگه مامان بابات چی شدن؟

اربعین رفتن کربلا ولی حتی یه دیقه هم نرفتن زیارت

😅 سر همین موضوعاتی ک شما سفرو ب کام شوهرت تلخ کردی، بابای منم همین بلا رو سر مامانم اورد و نذاشت بره زیارت

نزدیک یک هفته جنگ اعصاب داشتیم داخل خونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کلا ادم بد سفری هستی یا فقط بخاطر شرایط هورمونی ات بود؟

اگ فقط شرایط هورمونی بوده اشکال نداره بشه تجربه زمانبندی کن از این ب بعد 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

می‌فهمم که داری این تجربه رو با تمام دل‌شکستگی و خستگی‌ت بازگو می‌کنی، و خیلی مهمه که بدونی کسی حق س ...

امیدوارم برام بشه تجربه و این اخلاق گند حساس بودنم رو که باعث میشه انقدر به جونش غر بزنم رو بذارم کنار

نمیدونی توی خودم چه جنگی دارم با خودم

کاش بمیرم که ادم نمیشم

چقدر بد 

چرا نمیتونی خودتو کنترل کنی 

خب نزدیک پریود باشه 

این چه توجیهی هست 

باید میگفتی بعد این همه وقت دارین میریم

این وقت ها با خودتون حرف بزنید 

و مشاور خودتون باشید