2777
2789
عنوان

نامزدم همش میاد خونمون واقعا دیگه توان پذیرایی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 13619 بازدید | 213 پست
کدوم حرف زشته؟ خوب واسه خودت میدوزی خیاط خوبی هستی مشخص جز اون دسته ادما هستی که میره ومیدوزه وصدتا ...

حرف شما درسته گلم ولی کسیکه دخترشوهرمیده یا عروس میگیره باید بدونه ک ازدواج مخارج داره وب این راحتییا نیس واگه الان جلو نامزد دخترش  آبرومندبرخوردنکنه ممکنه تااخرعمرچماق بشه براش

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
یبار دیگ بخان غربزنن جنگ بپا میکنم همینارو میگمچونزیادی تحملشون کردم تا اینجا

با آرامش به مامانت حرفاتو بگو ،خیلی منطقی اگه دیدی تو گوشش نمیره دیگه چاره ای نیست، بعضی وقتا دورازجونت سلیطگی جوابه. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که عقد نکردهولی خیییلی زشته آدم بطرف بگه خرجیت رو با خودت بر دار بیارفردا هزار حرف بارشه آدم کم ...

نه عزیزممم گفتم نگه که خود نامزدش اگه میخواست میاورد که استارتر گفت میاره ولی کلا مشکل خانوادشه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

مرض دارنخانوادم ی مشت احمقه قدیمین

دخترم اینطوری راجع به خونواده ت نگو

والا منم جاشون باشم دخترمو هنوز عقد نشده نمیذارم با پسر مردم بره بیرون بگرده.دیدم تو همین سایت دخترا چه بلاها کهسر خودشون نیاوردن.و اینکه اگه بخوای وضعیت زندگیتونو به نامزدت بگی بنظرم این کار احمقانه س

همونطور که خودشم گفته ساده تر بگیر.شام میاد چه اشکالی داره کوکو درست کنی

اسی نامزد منم همین بود 

بهترین راه حل اینه بگی بابام ناراحت شده گفته دوران نامزدی اینقدر زیاد همو ببینین خوبیت نداره(حتی بعد عقد هم مثلا ناراحت میشه و سخت گیره)

بگو گفته ماهی یکبار همو ببینید

لعنتی عوض شو 

چجوری موندی باهاش

ههخ خیلیل همینن بابای خودمن چندبار ب مامانم گفته خونه ی بابات تولونه مرغ زندگی میکردین یا دوستم ک میگفت شوهرم میگه خونه بابات قالی میبافتی نون میخوردی خونه ی من خانم سدی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من