2777
2789
عنوان

نامزدم همش میاد خونمون واقعا دیگه توان پذیرایی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 13622 بازدید | 213 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صحبت کن و شرایط خونه رو بهش بگو چون بزای خانوادت هم سخته

زشته که بگه نیا چیزی نداریم بیاریم بخوری.طفلی نامزدش که اول گفته منم یکی از خودتون و نیاز به بریزبپاش نیست.میتونه ساده تر بگیره بجای اینکه اول نامزدشو بعد خودشو خانواده شو خورد کنه

اصلا شب نمیمونهدست پرم میادوضعشم خوبهادم باشعوریهمنتها مامانم چارتا چیز میخاد بخره جونش درمیاد میگه ...

دیگه عزیزم مشکل از خانوادت نه همسرت اونم خوب دلش تنگ میشه . ما نامزدی همش بیرون بودیم نه تو خونه شاید ماهی یکبار همو دعوت میکردیم 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

عزیزم چه عقلی خوب درست میگن . من همسرم میومد اونجا میرفت همه چیز میخرید .یعنی چی من هر چی نامزد دیدم ...

فعلا که عقد نکرده

ولی خیییلی زشته آدم بطرف بگه خرجیت رو با خودت بر دار بیار

فردا هزار حرف بارشه 

آدم کم بیاره جلو مهمون اما با عزت بیاره

یه چیز بهت بگم طبق تجربه خودم میگم 

کاری به پیشنهاد است افراد مجرد یا کم سن تایپک نداشته باش اصلا

هیچ وقت به نامزدت بی احترامی نکنم اصلا اصلا ابدا از وضعیت مالیتون بهش نگو اصلا 

احترام حرف اول در رابطه میزنع 

یکم مدارا کنید تا عقد کردین برید بیرون مطمئن باش اونم دوست نداره همش تو خونه باشید بالاخره جلو بقیه معذب میشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اولین اشتباه از خانواده خودت هست حداقل بزارن برید بیرون باهم حداقل یه شام ناهار می‌رسد بیرون اینجوری ...

تلفنی فقط میذارن حرف بزنیم

تازه بابام میگه کم بزن

واااای نمیدونم چطور نفرتمو ب خانوادم توصیف کنم

ی مشت عهد بوقی

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

یاد نامزد سابقم افتادم هر شب خونمون بود دست خالیم میومد ولی تحمل کنید اصن خودتونو تو چشمش کم نکنید و چیزی نگو رود تموم میشه میری سر زندگیت 

وای بهش نگی مرغ و گوشت بیاره هاا زشته خودش باید شعورش برسه تو نگی هاااااااا 

همیشه هم در توانتون خوب پذیرایی کنید تا بگذره

پناه بر خدابابات قبول میکرد؟؟؟ نامزد؟؟

عزیزم من الان خوندم متوجه شدم مشکل از خانواده اسی هستش نه نامزدش . ما تو نامزدی اصلا نبودیممم همش بیرون بودیم . ماهی یکبار شاید. اونا میومدم همو دعوت میکردیم . ولی چون گلم من همسرم سوپر مارکت داشت نه حالا گوشت و مرغ ولی خوراکی و هم چیز میاورد 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

این از اشنایی گذشته دیگه😂💔 خداوکیلی یه پسر نامزد چرا ماهی ده دوازده بار باید بیاد خونه پدرخانمش مد ...

دوران آشنایی این مقدار ارتباط زیادی نیست. اتفاقا لازمه. فقط مشکل اینجاست که این آقا مدام می ره خونه ی این خانوم.
اگر با هم بیرون برن مشکل کم می شه. 

وااا طفلک دست پر میاد انتظارم نداره ،مامانت دختر دادنی نمیدونست نامزدش میاد بهش سربزنه؟ اصلا مگه میش ...

مادر نفهم من عادتشه ناله کنه همیشه کاممو زهرمار کنه

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴