2777
2789

اول شرایط اون پسره که زنش جدا شده بگم 

اون یه بچه سه ساله داره و دو تا خونه سه تا ماشین لامبورگینی داره ۲۷سالشه و با زنش دوست بوده قبلاً و تو ۱۸سالگی ازدواج کرده الان هم جدا شده و اینکه بچش هم میگه تو بزرگ کنی باید 

دلیل جدایی میگه تفاهم نداشتیم همش دعوا بود تو خونه 

قیافش هم خوبه و..

دومی پسره مجرده ۲۳سالشه قیافش خوبه سربازه و هیچی نداره جز یه تیکه زمین و بنظرم این بیشتر از قبلی دوسم داره

اخلاقش هم عالیییی 

من خودمم از خانواده فقیری هستم یعنی تو زندگیم حسرت زیاد کشیدم دومی هیچی ندارع میگم باز باید با حسرت زندگی کنم یعنی 

۲۲سالمع 

اینم بگم تا حالا خواستگار پولدار اگه داشتم همش سنشون بهم نمی‌خورد سن کم ها هم هیچی نداشتم

شما باشید چیکار میکنید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامبورگینی به تعداد انگشتای دست تو ایرانه بعد این ۳تا داره😐😐😐🤦🏼🤦🏼🤦🏼

ترخدا تاپیک میزنید حداقل قبلش فکر کنید 🤧🤧🤧

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من باشم کسی که اخلاقش خوبه و دوسم داره رو انتخاب میکنم من خودم گول ظاهر خوردم ولی از من به تو نصیحت کسی که میدونی خیلی دوست داره و بفکرته انتخاب کن بقیشو خودتون بسازین با هم پول خیلی مهمه اما اخلاق مهم تره

۳تا لامبورگینی؟؟؟  دوتا خونه؟؟  

۲۷سالشه درسته؟؟ 

عجب

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

جفتش بدردت نمیخورن

خصوصا اولی از یه جهت دومی از یه جهت دیگه 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

لامبورگینی سه تا 

هواپیما چی اونم داره؟

به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂