دسر عربی درست کردنش خیلییی راحته
اگه ظرف یکبار مصرف دونه ای بگیری ،با کمی تزئین، برای تعداد بالا خوبه
روکر یا پاناکوتا دست خورد میشن معمولا
منم یه چیز شبیه پاناکوتا میزارم اسمش فروماژ هست ،البته اگه مهمونام چهل نفر باشن ،رو ژله مانور میدم چند رنگ و ظرف تک نفره با تزیین میوه
یا چیز کیک برش خورده
چهل نفر دسر خیلی وقت میبره هم درست کردنش ،هم جا دادن تو یخچال و هم سرو کردن
بنظرم آسونتر بگیر بانو، فوکوس کن رو غذا و پذیرایی و یه دسر راحت مثل همون ژله چند رنگ با تزیین میوه
با احترام