2777
2789

رفته بودم یجایی 

پیش یه ادمی

ادم مهمی بود، بعد از شش ماه دیدمش

گفتم برم ی سری بهش بزنم 

وقتی دیدمش بشششششدت استرس گرفتم 

میگفت ادم باید تو محل کار،، شان خودشو حفظ کنه، میگفت من خودم بشخصه بیرون از کار همه کار میکنم، اینجا ن 

منم گفتم مشخصه😐😐😐😐😐😐😐😐من چرا اینو گفتم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واییی تر زدم 

ولی دلم تنگ شده بود براش، دلم میخاست بپرم بغلش

ولی حیف دخترم

😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشخصه ینی میدونم ادم گوهی هسی😫😐😭😭😭

😂جلو جمع؟! لهش کردی ک😂🌚

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

اووه من اینقدر از این سوتی ها دادم تو زندگیم که حد نداره

یه بار یکی از استادام ازم پرسید دوست داری چه مسیر شغلی رو ادامه بدی. منم زل زدم تو چشاش گفتم چیز خیلی جالب و هیجان انگیزی نیست، فقط دوس دارم استاد بشم در اینده! 😂

دیگه بعضی وقتا دچار فلج مغزی میشم

طبیعیه😁 خیلی نگرانش نباش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!