2777
2789

برای آرامش های روزانه و موقتی و حال خوب 

برااااا کمتر حساس بودن و رها تر بودن

برا کاهش استرس های روزمره نه کاری و خاص و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من تنها بودن خیلی جوابه 

نوشتن 

موزیک ملایم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

برو درمان و ریشه ی اضطراب هات رو پیدا کن.

پذیرفتن اضطراب به عنوان بخشی از زندگی روزمره 

هر چی ازش فرار کنی بیشتر بدنت اضطراب رو بهت نشون میده یعنی علایمش تشدید میشه 

هر چه اضطرابت رو بپذیری و بگذاری درکش کنی و وجود داشته باشه باهاش راحت تری و ارومتر میگیره که البته ممکنه خودت به تنهایی نتونی بپذیریش و راه درک کردنش رو بلد نباشی پس باید به متخصص روانشناس مراجعه کنی

برو درمان و ریشه ی اضطراب هات رو پیدا کن.پذیرفتن اضطراب به عنوان بخشی از زندگی روزمره هر چی ازش فرار ...

مثلا داخل یه جمع بالای سه نفر برا حدود یک ساعت یا بیشتر باشم‌به شدت سردرد میشم انرژی جمع رو ندارم

سر هر کار کوچولوی روزانه خیلی استرس میگیرم و وسواس دارم که باید به بهترین نحو انجام بشه

از طب سنتی کمک بگیر 

دم نوش آرامبخش 

هرکاری که بیشتر دوست داری رو انجام بده  من فیلم میبینم هوایم پرت میکنم به اون موضوع حتی برای مدت کوتاه فکر نمیکنم دم نوش هم جواب میده 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀