2777
2789
عنوان

تنها بدی پسرای طایفه مادریم اینه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 37 پست
جدی؟😐

اره اینطوری ک مشخصه کارشون قاچاق یا یه همچین چیزیه منظورت از خلاف دزدی و این چیزا نیست پس خوبه دیگه مشکلی ندارم😂😂😂

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیپرسن از خودت دو سه نفر میخوان که معرفی کنی از اونا تحقیقت کنن تو هم به درست و درمون ها رو معرفی کن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من کاری به حلال خور حرام خورشون ندارممن صحبتم روی مصاحبه تکاوریه فردا درباره خانوادم فک فامیلام تحقی ...

طبق فرمایشاتتون که فرمودید تنها عیب 

عرض کردم باید بفرمایید بزرگترین عیب 

درجه یک شما هم که نیستن خانم تکاور 

خواهر

مادر

برادر

پدر

پدربزرگ

مادربزرگ 

فوقش دایی و خاله و عمه و عمو 

تمام طایفه تون که خلافکار نیستن

اره اینطوری ک مشخصه کارشون قاچاق یا یه همچین چیزیه منظورت از خلاف دزدی و این چیزا نیست پس خوبه دیگه ...

نه خداروشکر دیگه دزد نیستن

اره  تو همون مایه هایی که گفتی هستن 

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

ای بابااقسام جرما رو هم که مرتکب شدنسابقه ی کیفری تو دادگاه دارن؟! و اینکه کی میخوای بری مصاحبه؟!

سه چهار سال دیگه میره واسه مصاحبه

اره بابا نصفشون فقط تو زندان بودن قبلنا و خلاف و پرونده زیاد دارن

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۳ ستایش ۱۳۸۹هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو  هم سه هفته پیش زدم با شماره خالم🤣

نه خداروشکر دیگه دزد نیستناره تو همون مایه هایی که گفتی هستن

اره دقیقا منم خیلیا رو دیدم اینطوری ان بیشتر خانواده مادری منم هستن😂

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
سه چهار سال دیگه میره واسه مصاحبهاره بابا نصفشون فقط تو زندان بودن قبلنا و خلاف و پرونده زیاد دارن

خب تا چهار سال دیگه خدا بزرگه

یجوری تاپیک زدی گفتم حتما فردا قراره بری مصاحبه 

نگران نباش

مگه چند سالته؟! 

و آزمون دادی؟! 

طبق فرمایشاتتون که فرمودید تنها عیب عرض کردم باید بفرمایید بزرگترین عیب درجه یک شما هم که نیستن خانم ...

متاسفانه دایی هه و خاله هام بچه هاشون فامیلای مادرم و ..... بقیشون کلا طایفشون همه خلافکارن زن مرد نداره

نه بابا

بابام مامانم اصن  تو ی لول دیگن  دم نماز خوندن اینچیزان اصن اسم خلاف که میاد میگن ....

خلافکارن؟پولداریشون بخوره تو سرشون پول حروم میخورن

هعی😒

هرکی واسه نون خودشه

دیگه به حرف منو تو که نیس