2777
2789
عنوان

آیا کسی هست شوهر بخواهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 118 پست
رفتیم پیش روانشناس گفت به احتمال بالا از مصرف دارو هست چون افسردگی شدید داشت چند تا مشکل دیگه هم داش ...

طفلک بنده خدا 

ولی تو نمیتونستی درستش کنی 

آسیب های کودکی معمولا درمان ندارن

الحمدلله که جدا شدی 

آن شاالله یه آدم مناسب قسمتت بشه عزیزم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا چون دو هفته بعدش عروسیم بود چون سریع میخواستن عروسی بگیرن.الان برای من از خواستگاری تا عقد ...

تا کی میخوان صورت مساله رو پاک کنن 

خب اول برن سراغ درمان بعدش ازدواج 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

طفلک بنده خدا ولی تو نمیتونستی درستش کنی آسیب های کودکی معمولا درمان ندارنالحمدلله که جدا شدی آن شاا ...

اره واقعا نمیشد وگرنه من چند تا روان شناس رفتم پرسیدم خودشو بردم نمیشد واقعا گفتم فیلم ملی و راه های نرفتم رو برو ببین همون میشه سرنوشتت 

معتاد نبود؟

نه بابا سرکارش سخت گیر بودن بعدم موقع ازدواجم تست اعتیاد دادیم خب.البته من یکی دوبار هم اون زمان اومدم اینجا گفتم حالتان اینه همه گفتن معتاده

دستاش اکثر اوقات می‌لرزید نه لرزش کم هم یه لرزش واضح 

اولا گفتن به خاطر خجالت و حیا بعدا دیدم نه گاهی وقتی خودمون دو تا هم هستیم میلرزه 

پس مشکل اعصاب داشته

اره.خداکمکش کنه بهش آرامش بده 

میگفت من هرشب زیر پتو یواشکی گریه میکنم 

داد و هوار میکرد بعد میومد گریه میکرد که دست خودم نبوده ببخشید 

کاش اول می‌بردند مشاوره بعد براش زن میگرفتن 

من زنگ زدن تحقیق هم بد نگفتم ازش گفتم فقط عجله نکنید مشاوره برید نامزدی رو طول بدید اما سریعععع دارن عقد میکنن از دروغ هم زنه رفته گفته کلی پشت سرتون بد گفتن و اونا هم تهدیدم کردن اما خداشاهده من بد نگفنم.انشالله خوشبخت بشن

چرا قبل عقد متوجه نظافتش نشدید؟

سلام  در دوران آشنایی و نامزدی هورمونی در بدن ترشح میشه که افراد احساس حال خوب و سرخوشی دارند و تحت تاثیر این هورمون همیشه تمیز و اتوکشیده و عطر و ادکلن زده میان به دیدار هم ... بعدش این هورمون در بدنشون ترشح نمیشه ...