2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و مستاجر

339 بازدید | 12 پست

صادقانه بگید

بابت مستاجری و خونه نداشتن سرکوفت و نق و غر میزنید گاهی و مقایسه میکنید شوهر یا پدرتون رو با بقیه ?

تعداد رای : 31
نظرسنجی
زیاد
5
16%
گاهی
7
22%
خیلی کم پیش اومده
5
16%
هرگز
14
45%

فعلا هیچی

گفتم هرگز

چون شوهرم از 100 داره 120 برابر توانش زحمت میکشه اذیت میشه

و خدارو خوش نمیاد

منم کاری جز دعا ازم برنمیاد(البته خودمم شاغلما)

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چن مدت مستاجر باشی

من ۷ ساله ازدواج کردم فعلا مستاجریم از این حرص میخورم که شوهرم بسنده کرده به چندرغاز حقوق کارمندی (۱۸تومن)نمیره شغل دوم...

منم بچه دارم کسی نیس بچمو نگه داره از طرفی شوهرمم میگه نه تو سرکار نرو...بچه هارو دست کسی نسپار

اگه میدونستم تمام تلاششو میکنه و بازم مستاجریم برام مهم نبود 

همه دوستاش شغل دوم دارن بجز شوهر بیخیال من

جالبه خونواده خودشم حمایتگر نیستن چون چیزی ندارن خودشون محتاجن

ما هم مستاجر هستیم همسرم از اول روی پای خودش بود هیچ کمک و پشتوانه ای نداریم ولی هر دو شاغلیم و داریم خودمون  تلاش می‌کنیم به نظر من اگه عشق توی زندگی باشه این چیزا به چشم نمیاد و از کسی هم انتظار نداریم 

اصلا.چون تلاشهای همسرمودارم میبینم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بستگی داره چن مدت مستاجر باشیمن ۷ ساله ازدواج کردم فعلا مستاجریم از این حرص میخورم که شوهرم بسنده کر ...

هیچ آدمی رو با کسی مقایسه نکنید، هر آدمی یه بافتی داره . تمام خانم ها دنبال مردی هستن که جنم داشته باشه و بتونه محکم زندگی رو بسازه ولی همه چی تغییر کرده دیگه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است