2777
2789

زندگی شون خونه و وسایل شون و درآمد خیلی خوبه داره آدم هوس می‌کنه بره دنبالش 

چه آیکون و ویژگی های باید داشت؟ 

ظاهرشون هم عملی هست و نچرالن نیستن 

فک کنم عمل زیبایی پول و خونه و ازدواج شون عامل اصلی دیده شدن شون هست

چون وسایل شون زندگی شون با این کار تغییر می‌کنه

شغل دولتی دیگ نیس شغل آزاد هم سختی و ساعت کارش زیاده من خیلی به پارمیدا ممغانی  و ازدواجش و درآمدش فکر میکنم شما چه کسی رو میشناسید؟

نظر شما چیه؟

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣5️⃣سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 😇.پرجنب و جوش 🚴 .حسابدار 🧮 .هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از نسخه قبلی خودمون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و آشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هات🙏👩❤️👨💛.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باسلام 

به حلال بودن پولشون شک دارم البته بجز اینایی ک واقعا یچیزی دارن یاد میدن مثلا بلاگر اشپزی

(ریپ نزنید مخالفی بلاگر شو خودت)

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یکی از دلیلایی که از بلاگری خوشم‌نمیاد

اینه که زندگی خودتم که یکنواخت باشه پشت دوربین مجبوری هرروز زندگیتو متنوع کنی 

یکی از آشناهای ما بلاگر بود، ( الان دیگه نیست) شوهرش میگفت من پول مسافرت نداشتم این میگفت اخرهفته ها بریم چیتگر یا چالوس تا محتوا داشته باشم بذارم، ویو استوریام نیاد پایین

تو معرض قضاوتی و اگه ویو بالا بگیری؛ هرکی از یه چیزت یه ایراد میگیره( منظورم اینه که اعتماد بنفس زیادی میخواد)

تایپکایی که من میذارم ، ۱۰ درصدش جواب سوالمه؛ ۹۰ درصدش درمورد نام کاربریمه .........(تایپکای قبل از ۰۵/۳ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️)

والا یه مشت مفت خورن دیگه 

هر کی میتونه با حاشیه بره بالا و بعدم مفت مفت بخوره روزی صد تا تلیغ بزاره و فقط تو یک روز ۱۰ تومن در بیاره 

اکثر بلاگرا با پول همین بلاگری پولدار شدن

سمانه تیموری اهل زنجان...هر کی ندونه فکر میکنه شوهرش دکتر یا مهندسه درصورتیکه شوهرش گاوداری داره

ریحانه رجب زاده مشهدی،والا شوهرش انگار کلا بیکاره تو همه استوری هاش هس هر ماه یه سفر خارجی میرن چین،مالزی،آنتالیا،فرانسه،ایتالیا و....

بنظر من همه شون فقط بفکر خودنمایی ان و اصلا جالب نیس ادم زندگی ش رو بکنه تو چشم مردم .. هم از لحاظ حسد هم از لحاظ حسرت خوردن ادمایی ک ندارن.. 

از طرفی م از کجا معلوم ک همه اون زندگی و مخارجا واقعی باشه و فقد جلو دوربین نباشه.. دنبالش نرو پشمیون میشی