2777
2789
عنوان

یوسف پیامبررررر بیاینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 69 پست

عزیزان دوستان یه چیزی بگم خودتون کامل متوجه میشین .

الان تو این دوره و زمونه با وجود گوشی با وجود دوربین وقتی اتفاقی برای کسی میوفته هزار تا ایراد میگیرن هزارتا حرف میزنن .مثلا تو گوشی یه فیلم از کتک زدن بود که مرده زنشو کتک میزد و هیچکسم دلیلشو نمیدونست ولی هر کسی یه حرفی پشت اینا در میاوردن ، دیگه وای به حال اون دوره که هزاران سال پیش بوده نه گوشی بوده نه چیزی و این حرفا و این چیزایی که ما میشنویم دهن به دهن گشته وتاریخ نویسا نوشتن و رسیده به دست ما و معلوم نیس کجارو حذف کردن و کجارو اضافش کردن ، حتی خدا برای اینکه ما بهتر متوجه بشیم داستان همه پیامبراشو نوشته ولی خب قرانم خیلی دست کاری کردن .

حتی الان ادمایی هستن میان میگن دعوای یزید و فلانیو فلانی به خاطر زن بوده به خاطر ناموس بوده به خاطر اسلام نبوده اینا رو من دیگه نمیدونم کجای دلم بزارم .مثل اون اقای بیشعوری که اومده تو فضای مجازی فیلمشو گزاشته و گفته حضرت علی و یزید و عمرو فلانی و فلان به خاطر (معذرت میخوام اینجوری میگم)ک.س دعوا کردن و همو میکشتن نه به خاطر دین .

خب حق داریم دست بندازین دهنشو جر بدیم؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقاص گناهکاران پس از مرگشونه و این دنیا گناه کاران هیچ وقت قرار نبوده مجازات بشن. 

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

اره اولین بار که فیلم پخش شد خیلی کنجکاو بودم یه کتاب به دستم رسیدتوی کتابخونمه برگشتم خونه اسمشو می ...

ممنون عزیزم لطف میکنی❤️اگه به کتابهای تاریخی علاقه داری دزیره رو حتما بخون بی نظیره

اشتباه میگی از نسل لاوی پیامبری ادامه پیدا میکنه ولی بازم برای من عجیبه!!یه سوال دیگه که ذهنمو درگیر ...

اونها که زن به اون معنی امروزی نبودن کنیزانی بودن که بهش هدیه داده شدن فقط راحیل وخواهرش همسرش بودن که البته راحیل کلا چند سال اول بود بعدازاون همسر اصلی خواهرراحیل یعنی خواهربرزگ تر بود ولی خب حضرت یعقوب هم معصوم نبود دلیل طولانی شدن این بیخبری هم همین بی تابی وبی قراری وعلاقه ی خاص حضرت یعقوب به یوسف بودهمین علاقه بود که به حضرت یوسف اجازه نمیدادن به پدرش ازحال خودش خبر بده 

کلا حضرت یعقوب عاشق مادر یوسف وبنیامین شد بقیه بخاطر راحیل وارد زندگی حضرت یعقوب شدن

فک کنم چون حضرت یوسف پدرشو بعد سالها دید ولی از اسبش پیاده نشد خدا اینطوری تنبیهش کرد

من هم جایی خوندم. موقعی که پدرش رو از دور دید، یه لحظه غرور گرفتش و با خودش فکر کرد که من اینجا عزیز مصر هستم و خیلی اعتبار دارم، زشته که از اسبم پیاده بشم. ولی بعدش زود پشیمون شد. ولی خدا بهش وحی کرد که به خاطر غرورت و به خاطر اینکه خودت رو بالاتر از پدرت دیدی، رسالت و پیامبری رو از نسلت برداشتم.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

عزیزان دوستان یه چیزی بگم خودتون کامل متوجه میشین .الان تو این دوره و زمونه با وجود گوشی با وجود دور ...

قرآن دست کاری نشده عزیزم ولی بله حق با شماست تاریخ اصلی سوزوندن ولی خب بازم هست مدارکی که ثابت کنه کمی حقیقت چی بوده 

کاری با بود و نبود داستان ندارم

اما این مسائل پر و بالهاییه که نویسنده به سریال داده

وگرنه خب قصه اصلی رو میخواست بسازه نه جالب میشد نه بیش از ده قسمت میشد.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فک کنم چون حضرت یوسف پدرشو بعد سالها دید ولی از اسبش پیاده نشد خدا اینطوری تنبیهش کرد

این قضیه سند درستی نداره

علامه طباطبایی این داستان رو الکی و تهمت می‌دونن

لایک کنید. حال می‌ده