2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن نارگیل برای مسواک زدن عالیههههه شاید اولش چندشت بشه ولی بعد عادت میکنی من دندونام کامپوزیته هر ...

منم اتفاقا چند روز پیش کلیپشو دیدم 

چطوری استفاده کنم ازش

روغن نارگیل که فوق العاده اس کلی استفاده داره من برا تقویت موهام استفاده میکنم 

روغن رازیانه هم بعد اپلاسیون یا شیو رو پوست میزنم ریشه مو رو به مرور از بین میبره مو نازک و کرکی میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

روغن نارگیل که به موهام میزنم نرم و براق میشن 

روغن رازیانه بعد شیو میگن اگه بزنی برای رفع موهای زائد خوبه

روغن کرچک خوراکیش که اسهال میاره و مالشی هم برای پوست و پرپشت شدن مو مژه و ابرو خوبه 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

واقعا؟؟

اره خود دندونپزشکم بهم گفت انجام بدم 

اگه با زردچوبه ترکیبش کنی هم عالی میشه فقط هر 15روز یکبار انجام بده 

با زغال فعال که دیگه محشره برای سفیدی، اینو هر سی روز یکبار میشه زد 

من دفه اول ک این ترکیبارو زدم اینقدددد دندونام قشنگو سفید شده بودن حتی مامانم فک کرد دوباره کامپوزیت کردم 

ولی خود روغن نارگیل خالیو هر روز میشه استفاده کرد 

من اول با روغن نارگیل مسواک میکنم بعد رو مسواکم خمیر دندون میریزم با خمیرم مسواک میکنم