2777
2789
برای زایمان طبیعی اصلا پزشک زنان و زایمان وارد اتاق عمل نمیشه تموم عمل دست ماماستازه ماما همراه هم ه ...

زایمان طبیعی در زایشگاه ها انجام میشود

کی گفته پزشک زنان وارد نمیشه؟  کاش کمی تحقیق کنید بعد حرف بزنید  {شهر شمارا نمیدانم اما در شهر مشهد اساتید علوم پزشکی مشهد هم اینترن ها و هم استاژرها را سر زایمان طبیعی میبرند؛خودشان هم حضور دارند}

ماما همراه الزامی به داشتن مطب نیس

شهریه ثابت بیشتره هاغیرانتفاعی ها الان این قیمت هست

والا من از دانشگاه پرسیدم🙄 فکر نکنم اونا دروغ بگن

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان طبیعی در زایشگاه ها انجام میشودکی گفته پزشک زنان وارد نمیشه؟ کاش کمی تحقیق کنید بعد حرف بزنی ...

اوکی رشته داغونی اصلا از پیام نور هم بد ترهه

خیالت راحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو برای خودت دست بزن 

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

قسمت دوم کامنتت چه ربطی داشت!+مطب زدن در شهر بزرگ به این آسونی نیست!

باشه دستت درد نکنه من بدبختم اصلا خنگم که این رشته داغون قبول شدم دمت گرممممم مرسی که همجا یه آدم بیشعور پیدا میشه آدم تخریب کنه

باشه دستت درد نکنه من بدبختم اصلا خنگم که این رشته داغون قبول شدم دمت گرممممم مرسی که همجا یه آدم بی ...

وااااااااا

خوددرگیری داری

من اصلا حرفی راجع به رشته شما نزدم  

ان شالله خدا شفات بده

واااااااااخوددرگیری داریمن اصلا حرفی راجع به رشته شما نزدم ان شالله خدا شفات بده

والا تو در اولویتی هنوز شعور نداری نمیفهمی یه دانش آموز دوازدهم وقتی یه رشته هر چند داعون قبول شه کل آیندش تو اون میبنه بهتره نرینم تو تصوراتش

اوکی رشته داغونی اصلا از پیام نور هم بد ترههخیالت راحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برو برای خودت دست بزن

عزیزم من اصلا راجع به رشته شما نظر ندادم

این خشم فروخفته ان که بی دلیل فوران کرده کاملا مشخصه که چقدر از درون ناراحتی که مامایی آزاد قبول شدی!

کاش به جای پریدن به این و اون به فکر درمان خودت باشی!

چون با این وضعیتی که داری اصلا نمیتونی مامای موفقی بشی

داشتن تعادل روان حداقل شروط هست

عزیزم من اصلا راجع به رشته شما نظر ندادماین خشم فروخفته ان که بی دلیل فوران کرده کاملا مشخصه که چقدر ...

برو بابا اصلا به تو ربطی نداره چی قبول شدم

حالا هم گمشو از تایپکت

از مدل حرف زدنت فهمیدم حالت خیلی خرابهو دوست دار تو توهمات خودت زندگی کنیمنم اصراری ندارم آگاهت کنمم ...

تو خوبی دانا معلوم نیست سیکل داره یا نه

برو با همین خاله ماما خوش باش

برو بابا اصلا به تو ربطی نداره چی قبول شدمحالا هم گمشو از تایپکت

دیووونه ای بخداااااااااا  

باید تیمارستان بستری شی

اونم فیکس چهار اندام

چون هرلحظه احتمال حمله داری  

+++معلومه که میرمممممممممممممممم