2777
2789
عنوان

دلم کبابه برای زن داداشم هر چقدر که به من بدی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4910 بازدید | 112 پست
ای کاش زنداداش ( و خواهر و مادرش ) منم کارما بزنه به کمرش و نتیجه ی کاراش رو ببینه چنتا دستور انتقا ...

یعنی الان میخوای چیکار کنی؟

من به حدی کارما برام واقعی شده که دیگه حتی می ترسم حرف بزنم چه برسه کاری کنم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
اخه ی جاری چجوری میتونه زندگی یکی دیگه رو ب طلاق بکشونه؟اون برادرم شاید مشکلی داشته زندگیش خراب شده

از دید بعضیا میشه عزیزم.. جاری سابق من چندبار بهم گفت شارژ بخر برام منم خریدم بعدش اصلا به روی خودش نیاورد پس بده یکی دوبارم گفت شوهرم بهم خرجی نمیده منم خرخر بلانسبت شما پول دادم بازم پس نداد.. بعد چندوقت گفتن طلاق گرفته واین حرفا بعد ازگذشت دوسال از طلاقش گفتن تو باعث  بودی داشته خیانت میکرده تو براش شارژ خریدی.. تو بهش پول دادی.. والا من نمیدونستم برای خیانت میخواسته وگرنه اینکارو نمیکردم.. هیچ چی دیگه تا الان صدبار شنیدم باعث  زندگی اونا من بودم گفتم خدا بین منو شما حکم.. خودش داوری کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری زندگیشونو بهم ریخت ؟

تعریف کردم فک کنم صفحه ۳ یا ۴

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
گاهی اوقات خواهر شوهرم تو این قضیه مقصره....ولی الان بحث من مقصر نیست برای زن داداشم دعا کنید خدا بب ...

انشالله که خدا نبخشتش ..زنیکه مزخرف هنوزم داره کرم می‌ریزه که ..یعنی شما نمی‌تونین جلوشو بگیرین ..چه داداشای احمقی داری پس ..ببخشیدا حقیقتو گفتم 

یعنی تو هیچی نگفتی ‌‌ خب می‌گرفتی یک سیر میزدیش

من نصف سن شو دارم 

بعد اون زن داداشمو بغل کرده بودم که کمربند بهش نخوره 

خدا گذاشت تو کاسش اما این زن چی میخواد؟

از همه بهتر و سرتر باشه همین...

انشالله که خدا نبخشتش ..زنیکه مزخرف هنوزم داره کرم می‌ریزه که ..یعنی شما نمی‌تونین جلوشو بگیرین ..چه ...

داداشام چی بگن اخه

شوهر خودش که تا یکسال پیش غلام حلقه به گوشش بود 

اون دستور میداد بردارم اطاعت یک سال میشه که دیگه رد داده تا دهن باز میکنه فحش میده ...

اون داداش دیگمم هم از ابروشون می ترسن سکوت میکنن

ادا خواهر شوهر مهربون درنیار 

همینطور که بدی کرده باید ببینه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

با تعزیف های از زنداداشت کردی بدجنسه واقعا هیچکی براش دعا نمیکنه من که دلم خنک شد بزار عفریته سرش بیاد 😄😄

اخ حال کردم خدا داره جوابش میده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

عمرا که اون زن داداشم ببخشههنوز بعد سه سال نفرین میکنه

تا وقتی اون نبخشه خدا نمیبخشه از دست من و شماهم هیچکاری برنمی‌اد ..نه توبه تاثیر داره نه چیز دیگه امکان. دآره طلاق هم بگیرن ..

غلط کرده بیخود کرده اصلا اگر بخاطر اینا هم ناراحت بوده باید مرد و مردانه طلاقش میداد نه اینکه اینطور ...

چه گناهی؟دختر مردم رو زد با شوهرش رفت دم خونه ی دختر مردم آبروی مادرش رو برد حقشه واقعا