زندگی اون داداشمو بهم زد و به طلاق رسوند با سه تا بچه...
اما دلم نمیخواست سرنوشتش این بشه....
یه زن هرزه افتاده زیر پای بردارم از هر راهی که وارد میشیم دست از سر برادرم بر نمیداره
من جهیزیه ام 💁 ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍. لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔 در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید ممنون دوستای گلم 💐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی زن داداش مگه چقدر قدرت داره ک زندگی دیگرانو مدیریت کنه اخه ،اونا مشکل داشتن ب بقیه چ
اونم مشکل زندگی خودشونه یا حل میشه یا ....
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببخشید ایتطوری میگم ولی زن داداشت حقشه کسی که زندگی بقیه رو خراب میکنه یکیم بلخره پیدا میسه زندگی او ...
اخه ی جاری چجوری میتونه زندگی یکی دیگه رو ب طلاق بکشونه؟
اون برادرم شاید مشکلی داشته زندگیش خراب شده
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببخشید ایتطوری میگم ولی زن داداشت حقشه کسی که زندگی بقیه رو خراب میکنه یکیم بلخره پیدا میسه زندگی او ...
خوب میدونم
خودمم متوجه ام که داره کارما پس میده.
یعنی عینا هر انچه به سر جاریش دراورده داره سرش میاد.
منتها من دلم میخواد کمکش کنم
دوست ندارم زندگیش بهم بخوره چون خیلی شوهرش رو دوست داره
داداشمم دوسش داشته نمیدونم چرا یهو اینطور شده
من جهیزیه ام 💁 ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍. لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔 در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید ممنون دوستای گلم 💐
اگه برادرت اجازه نده زن هرزه نمیتونه کاری کنه، مشکل از برادرته
میدونم کرم از اینم هست خدا لعنتش کنه الهی
ولی زنه هم خیلی دریده اس
هر چی بهش فوش میده داداشم نمیره