2777
2789

چه کار هایی می کنید چندسالتونه 

من مامانم ازمون نخواست ماهم کمک نکردیم ولی حالا خیلی عذاب وجدان دارم گناه داره تقصیر ما شکسته شدنش و هیچ وقت خودکار انجام ندادم 

۱۶ هیچی اصلا نمیزاره کمک کنم😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوضش از من از شش سالگی مثل سگ کار کشیدن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خب الان یه سری کارها رو انجام بده

حتی اگر ازدواج کردی بالاخره خونتون که میری

یه کارهایی رو هم تو براشون بکن

خوشحال میشن حتی اگر توقع نداشته باشن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من وقتی خونه بابام اینا بودم

از 10 سالگی یادمه کار می‌کردم 

البته هیچ وقت زورم نکردن 

ولی خود آشپزی دوس داشتم تابستونا از 11 سالگی دیگه فقط من غذا درست میکردم 

وای که چقد غذای نپخته و سوخته و شور و بی نمک گذاشتم جلو این بدبختا🥴😂

الان بهشون میگم چرا آخه اعتراض نمی کردین

الهی بمیرم براشون میخوردن هیچی نمی گفتن😍