2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهرم چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 96 پست
واقعا نیمدونم هر چی فکر میکنم نمیدونم یهو چیشد چرا اینجوری شد .تا منو به دست اورد تا فهمید دیگه مال ...

ای بابا باهاش حرف زدی و سیدی چرا

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
بنظرت اشکال کار کجا بوده

از همه دوستای من بدش میاد میگه همشون بدن اگه برای کسی بخوام کار کوچیکی انجام بدم میگه پیش نوکی ،ولی همه دوستای خودشو پیغمبر میبینه و برای همه حدی غریبه همه کاری میکنه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه دوستای من بدش میاد میگه همشون بدن اگه برای کسی بخوام کار کوچیکی انجام بدم میگه پیش نوکی ،ولی ...

همیشه دوس داره تخریبات کنه درسه

ای بابا باهاش حرف زدی و سیدی چرا

خیلی خیلی باهاش حرف زدم خیلی ازش سوال پرسیدم ولی فقط تنها چیزی که شنیدم این بوده ،تو لیاقت منو این زندگی و نداری تو لیاقت اخلاق خوب منو نداری همین 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خیلی خیلی باهاش حرف زدم خیلی ازش سوال پرسیدم ولی فقط تنها چیزی که شنیدم این بوده ،تو لیاقت منو این ز ...

وای خدا خب بگو چرا ندارم چیزی شده

همیشه دوس داره تخریبات کنه درسه

هووووو همیشه کارش همینه ، از خودم تا خونم تا دوستام و اقوامم ایراد میگیره 

وای خدا خب بگو چرا ندارم چیزی شده

نمیدونم همینم ازش پرسیدم گفتم خب چرا لیاقت ندارم مگه چیکار کردم چیزی نگفته .

به خدا همه اقوام و فامیلاشون حسرت منو میخورن با گوش شنیدم دوستش حسرت منو میخورده بهش میگفته دعا کن یه زنی مثل زن تو گیرم بیاد .

ولی این ادم خودشو خدا میبینه از نظر خودش همه چی تمومه ولی نه تنها من همه عالمو ادم یه ایرادی دارن و فقط خودش همه چی تمومه 

تو جمع بی احترامی میکنه

تو جمع اگه اشتی باشیم فقط دورمو میگیره ولی اگع قهر باشیم یهو میگه ریدم تو زن هر کی زن بکیره بدبخته زنو باید زد تا صدای سگ بده و اینا 

نمیدونم همینم ازش پرسیدم گفتم خب چرا لیاقت ندارم مگه چیکار کردم چیزی نگفته .به خدا همه اقوام و فامیل ...

تا کی ادامه میدی 

محبتم ندارع اصلااااا

تو جمع اگه اشتی باشیم فقط دورمو میگیره ولی اگع قهر باشیم یهو میگه ریدم تو زن هر کی زن بکیره بدبخته ز ...

ینی چی پورتو میگیره 

وای اینکه شوهر منه حرفاش دقیقا عین همینارو میگه

چطوری دلشون میاد بگن خوشگل نیستیاینا همش از رو اینکه حرص شمارو درارن وگرن مرد اول به ظاهر نگاه میگنه ...

نمیزارع برم مشاوره