2777
2789
عنوان

نظرتون راجب پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 154 پست
ن اینا بهم ربط نداره ن سن ب عقل ن درس خوندن خیلی از اینایی ک سنشون زیاده و مدرک دهن پرکنیم داذن ...

هرچی ما بگیم تو و اونا بچه اید منطقتون چیز دیگس 

موفق باشید

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا ادم جدید میبنین پشمیون میشن وارد محیط جدید میشن ؟😐😂

ن دیدشون ب زندگی عوض میشه

تو اجتماع بزرگتر میرن ادمای جدید با دیدگاه های جدید تاثیر داره

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم ی دور دنیا بگردی و بعد ازدواج کنی اوکیه چون همه چیز دیدی چ ربطی داره گلم چرا انقد گارد گرفت ...

جوون نه نوجوون

خیلی خوشبخته متولد ۸۴ هست هجده سالگی ازدواج کرد دوسال با همسرش تفاوت سنی داره ولی باید بگم شغلش بابا ...

چقد خوب  انشالله همیشه همینطوری باشن✨

اینام ی سال اختلاف سنی دارن و  پسره خونه داره و  وضعشونم خوبه دخترعم خیلی قشنگه دقیقا همینطوری ک شما گفتین و خیلی بهم میان  و باهمم خوبن خداروشکر  خودم ک از دیدنشون واقعا لذت میبرم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اتفافا الان ذوقم بیشتره تا ۱۰ سال پیشمسالگرد ازدواجی ک الان دلم میخواد بگیرم خیلی بهتر از عروسی ایه ...

شما ک گفتی ازدواج نکردین!

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

هرچی ما بگیم تو و اونا بچه اید منطقتون چیز دیگس موفق باشید

توهین نکن چون من بچه نیسم ...

همینطور شما 

ن دیدشون ب زندگی عوض میشهتو اجتماع بزرگتر میرن ادمای جدید با دیدگاه های جدید تاثیر داره

م خودم با دیدنشون کلی ذوق میکنم  و امیدوارم هیچ وقت این اتفاق براشون نیفته ...

و ب عقیده خودم عشق چیزی نیس ک بشه با اینا خراب شد🤷🏻‍♀️

خداروشکر بله عزیزم

چه قشنگ 

امیدوارم زندگی این دوست منم همینطور باشه ✨

نظری ندارم انشالله ک خوشبخت بشنداداش منم همین بود الان ۴۰ سالشه پشیمونه ک زود ازدواج کرده

من ۳۴ سالمه پشیمون که زود ازدواج نکردم. آدم هر مسیری رو بره یه سری چیزا رو از دست میده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

۱۸ وااقا کمه!اونم برای پسر

هرکسی ی نظری  داره گلم 🤷🏻‍♀️ من ک خیلی خوشم میاد از همچین پسری