ن اینا بهم ربط نداره ن سن ب عقل ن درس خوندن خیلی از اینایی ک سنشون زیاده و مدرک دهن پرکنیم داذن ...
هرچی ما بگیم تو و اونا بچه اید منطقتون چیز دیگس
موفق باشید
من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
چرا ادم جدید میبنین پشمیون میشن وارد محیط جدید میشن ؟😐😂
ن دیدشون ب زندگی عوض میشه
تو اجتماع بزرگتر میرن ادمای جدید با دیدگاه های جدید تاثیر داره
من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب نظرم ی دور دنیا بگردی و بعد ازدواج کنی اوکیه چون همه چیز دیدی چ ربطی داره گلم چرا انقد گارد گرفت ...
جوون نه نوجوون
خیلی خوشبخته متولد ۸۴ هست هجده سالگی ازدواج کرد دوسال با همسرش تفاوت سنی داره ولی باید بگم شغلش بابا ...
چقد خوب انشالله همیشه همینطوری باشن✨
اینام ی سال اختلاف سنی دارن و پسره خونه داره و وضعشونم خوبه دخترعم خیلی قشنگه دقیقا همینطوری ک شما گفتین و خیلی بهم میان و باهمم خوبن خداروشکر خودم ک از دیدنشون واقعا لذت میبرم
کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره