2777
2789

ورداشت گفت من خیلی بی عرضم ک تلاش نمیکنم که تورو ب این خوبی بگیرم کمتر کسی انقد خوشبخته ک یکی مث تو عاشقش باشه یکی مث تورو داشته باشه گفت خاک توو سرم🥺🥺🥺🥺منم  سکوت کردم الان پشیمونم سکوت کردم گناه داش😭

خوب چی میخاستی بگی

میخاستی بگی اره خاک تو سرت

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب چی میخاستی بگیمیخاستی بگی اره خاک تو سرت

بیشوورر😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببخشییداا اینو میگم اما کلا پسرا زمانیکه میخوان فلنگو ببندن برن اینطوری میگن . بعدم میگن لیاقت تو بیشتر از منه و خداحافظ.

ایشالله مال شما اینطوری نباشه اما ادم خوبه حواسش جمع باشه

🤣🤣🥺بگم ن اینجور نیست

اسی ولی کاربرا راست میگن 

این احتمالا میخاد بره

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

ببخشییداا اینو میگم اما کلا پسرا زمانیکه میخوان فلنگو ببندن برن اینطوری میگن . بعدم میگن لیاقت تو بی ...

حقیقتن مال من بعد اینک ۷ ماه کات بودیم زنگ زد  ۶ ساعت کال کردیم و باز دوباره کاتیم....(:

داستان ما فرق داره

اینم ادای جدید پسرا وقتی میخوان کات کننسکوت نمیکردی میگفتی آره واقعا خاک تو سرت

خو ما باهم نبودیم ک بخاد کات کنه ما ۷ ماه پیش کات کردیم تموم 🤣🤣بعد ۷ماه ۶ ساعت کال کردیم .... تو اون ۶ ساعت خیلی چیا فهمیذم ولی بازم کاتیم  قرارمون برا سال بعده