2777
2789

من ۱۲ سال پیش گواهینامه گرفتم و بعد کلی رد شدن افسر بهم قبولی داد. چون فقط اموزشگاه میرفتم و ماشین دستم نمیدادن تمرین کنم ضعیف بودم. بعد اونم ماشین دستم ندادن. الان میخوام شروع کنم هیچی بلد نیستم. دیشب یه نیم ساعتی با شوهرم رفتیم تو خیابونای خلوت . ولی خب کلی سر صدا میکرد. چجوری شروع کنم . باز برم مربی بگیرم. یا خودم تمرین کنم یاد میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا دوست ندارم مامانم یا خواهرم ماشین بردارن 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

مربی بگیر شوهر خوب نیس

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

سه چهار جلسه تکمیلی با مربی بگیر راه میفتی‌ قشنگ

مربی ات هم پرس و جو کن اروم و حرفه ای باشه حتما

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مربی اینا بی فایدس

خودت باید بشینی یاد بگیری

بشین بخدا یاد میگیری

هیچکس اندازه من نا امید نبود 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

منم میخوام برم یاد بگیرم

همسرم رانندگیش حرف نداره دوست دارم بهم یاد بده

ولی میگه تو تک بعدی هستی

چطور میخوای هم آینه ببینی هم پات رو گاز اینا باشه هم فرمون دستت باشه هم نگات به جلو باشه😐😂ترسیدم راستش

ولی دوست دارم یاد بگیرم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

مربی اینا بی فایدسخودت باید بشینی یاد بگیریبشین بخدا یاد میگیریهیچکس اندازه من نا امید نبود

تنها که نمیتونم برم با شوهرم میرم فقط یک نفس غر میزنه البته یکبار شستمش خیلی بهتر شد

من بعد دوازده سال شروع کردم اما همین که داشتم خوب میشدم همسرم ماشینشو فروختعزیزم حتما با مربی کلاس ب ...

مربیم دوازده سال پیش بهم گفت تو راننده نمیشی. شاید تو یک چیز دیگه هنر داشته باشی .