2777
2789
عنوان

شمام اینجوری ن

179 بازدید | 13 پست

شوهرم بدترین رفتارو بام کرده بدترین توهین و... حتی جلو بقیه 

و تصمیم گرفتم دیگه مثل قبل نباشم باش جای نرم و ...ولی بعد چند روز یادم می‌ره آروم میشم،مثل قبل میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اینجوری نیستم، یجورایی کینه ایم، بیا نه مثل خودت باش نه مثل من😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
یعنی هیچ وقت مثل قبل نمیشی

مثل قبل مگه میشه نشد؟ بالاخره وقتی زیر یه سقف زندگی میکنی آشتی کردن اجتناب ناپذیره ولی از حسم بهش کم میشه و سعی میکنم تلافی کنم رفتارش رو. تازه شوهر من جلو بقیه حرفی بمن نمیزنه اگه حرمتم رو نگهنداره که از چشمم میفته.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خیلی وقته از چشم افتادهچطوری تلافی میکنین

باهاش سرد رفتار میکنم و متاسفانه اگه نقطه ضعفی داشته باشه به روش میارم

من نه عزیزم کینه ایم هیچی هم یادم نمیره  باهرکسی هم مث خودش رفتار میکنم نمیدونم این بده یاخوب 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

تا چند وقت یادت نمیره؟رفتارتم تغییر میدی؟

کلا یادم نمیره یعنی هر بار طرفو ببینم برام یاداوری میشه و باعث میشه رفتارم باهاش تغییرکنه 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃