2777
2789

خواهرزادم بچه طلاقه، کلاس اول میره با من خیلی درد و دل میکنه از دوستاش میگه همه چیو میگه بعد بهم گفت تو زنگ تفریح تنها میشینه و دوستی نداره دلم براش کباب شد😭

کاش منم ۷ سالم بود میرفتم دوستش میشدم تنها نمونه الهی من بمیرم برات خاله چه چیزا که تجربه نکردی تو با اون دل کوچولوت😭

انقدر گریه میکنم وقتی بهم اینارو میگه حالم بد میشه🥺🥲

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو دوست پیدا کن

بهش یاد میدم ولی تنهایی رو دوس داره کلا 

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

منم همیشه تنها بودم...

براش بزرگش نکن

بجایش بهش یاد بده راحت تر ارتباط بر قرار کنه و خودشو تو جمع جا بده

یا اینکه از تنهایی اش لذت ببره

من گزینه دوم بودم همیشه، واقعا ناراحت نبودم ، لذت میبردم

یکم رو اعتماد به نفس بچه کار کنید

دوست که داره

ولی از وقتی پدر مادرش طلاق گرفتن گوشه گیر شده تنهایی رو دوس داره همش به خودم میگم اگه مامانش پیشش بود شاید اینجوری نمیشد🥲

الهی تروخدا تا سنش کمه و قابل کنترله ببریدش پیش مشاور خوب وگرنه در اینده خدایی نکرده ممکنه تو کار، روابط عاطفی، ارتباط اجتماعی، اعتماد بنفس به مشکل بخوره

متاسفانه جامعه ما دیگه سالم نیست از کوچیک تا بزرگ فشار روانی روشونه

دوست که دارهولی از وقتی پدر مادرش طلاق گرفتن گوشه گیر شده تنهایی رو دوس داره همش به خودم میگم اگه ما ...

مگه مامانش رهاش کرده؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!