2777
2789

پسرم همچی رو میجوه  اللخصوص مداد ... چند بار با مشاور صحبت کردم و همه گفتن از اضطراب و استرسه تا این که این مشاورو دوستم معرفی کرد بردمش  اومد سقف دهانشو نگاه کرد گفت گوده   و این گوده به دلایلی مختلف میتونه به وجود بیاد  یکی با دهان باز خوابیدن هست . این یه اختلال حسی ایجاد میکنه که فرزاد شما برا حب انش مداد میجوه گودی سقف دهانش درست بشه  مداد جویدنش خوب میشه  خلاصه که گفت  هم این مورد هم تمرکزش بیارش کاردرمانی ..نطر شما چیه 

منم یک مدت این کارو میکردم ... همه مدادهام رو گاز گازی میکردم ولی بعد یک مدت از سرم افتاد

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا هی الکی مریضی نسبت ندید به بچه ، من همسایمون کوچیک‌بود با زبونش دیوارای اجریمونو لیس میزد میگف خوش مزه‌س ، خوراکیا تو خیابون اگ پیدا میکرد ور میداشت میخورد الان تیزهوشانه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم همینجوری بودم ولی از من واقعا از استرس بود 

ربطی ب سقف دهان و اینا نداشت

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

درست گفته 

عادت بد غذایی نداره؟

بعضی بافت هارو نخوره ؟ 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

پسر من مداداشو تا ته میجوه پاکن میجوه همه دفتراشو سیاه و پاره میکن ازبس خیس میکنه

به حرف اینایی که می گن مشکلی نیست گوش نده عزیزم 

مهم ترین دلیلی که باید این قضیه را پیگیری کنید اینه که به اعتماد به نفس بچه خدشه ای وارد نشه.

از متخصصین مرتبط کمک بگیر ایشالا خیلی زود حل میشه.

منم اینجوری بودم،همه ی مدادهام جویده شده بود.از استرس نبود،عادت کرده بودم و برام خوشایند بود.از نظر ذهنی عالی بودم و ممتاز

به جز بالای مداد ،گوشه روسری و لباسهامو هم میجویدم مدام،الان چندشم میشه چیزی تو دهانم کنم😊

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎