2777
2789

ببینید اصلا دوستی در کار نبوده پس نگین اگه میخواستت نمی‌رفت که سرمو میکوبم به دیوار 

یه غم عمیقی یه حس غریبی تو دلم هست که از بین نمیره تا ته افسردگی کشیده شدم قطعا حکمت خدا بوده این عاشق شدن من و این ناکامی 

سوال من اینه من می خوب میشم اصلا خوب میشم 

آیا حکمت خدا می‌تونه این باشه که من جوون مرگ بشم و یه روزی از شدت افسردگی خودکشی کنم 

یعنی من به دنیا اومدم که این سکانس های زندگیم باشه

چه تلخ 

مگه گناه من چی بود 

نمی‌دونم شاید نطفه منو با درد بستن  

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا یجوری فراموش میشه که اصلا نمیتونی تصور کنی 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

اره ی روز یکی میاد عشق دو طرفه رو احساس میکنی عاشق یکی دیگه میشی و بهش فکر نمی‌کنی

هیچ اتفاقی فراموش نمیشه فقط بهش فکر نمیکنی و مهم نیست برات دیگ ب مرور

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

ده سال دوازده طول می‌کشه سبک بشه اگر واقعا عاشق باشی

ببین یه توصیه بعد از این قضیه عاشق شدنت الکی با کسی وارد رابطه نشو که همه اش غبطه

زمانی برو توی رابطه که طرف بهتر از عشق قابلیت باشه بیشتر بخوایش

اگر بهت بگم سال بعد به حس امسالت میخندی میشه درک نکردن؟

این شرایط رو داشتم قبلا و علاقه شدیدی داشتم به یه نفر اما فهمیدم فعل و انفعالاتی بوده که تنهایی باعثش شده و هیجانی شدم و انتخاب اشتباه کردم 

و سال بعدش وقتی به اون موضوع از دور نگاه کردم فقط خداروشکر کردم🥲🤐🫣🤦‍♀️🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تجربش کردم ۴ سال پیش ادم انگار عزیزی رو از دست میده.

شاهد نامزدیش بودم روز نامزدیش به حدی گریه کردم.  در حد مرگ اون حتی نمیدونست حسم بهشو

ولی خب بی حس شدم

الان حتی میگم عه چقدر خر بودم عاشق چی این شده بودم

باور کن بعد یک ماهی برام کم کم عادی شد...طوری ک روز عروسیش دیگ برام مهم نبود این اتفاق آنچنان

فقط گریه کن خالی شی

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤