2777
2789
عنوان

من مادر یک پسر بیش فعالم

| مشاهده متن کامل بحث + 77052 بازدید | 1607 پست
چیزی از کارخونه و صادرات و واردات و نمایندگی و لیسانس محصول و اینا میدونین؟ یا یه چیزی فقط به گوشتون ...

ولمون کنین همیشه درگیرین  من با افکار امثال شماها کاری ندارم  دلم میخواد میخندم باید از شما اجازه بگیرم اختیار خندمونم نداریم باید از شماها اجازه بگیریم نبینم ریپ بزنی که کلا تو اعلانات ببینمت پاکت میکنم تو توهم همیشگیتون خوش باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه گلم چیکار کردی دکتر بردی الان بهتره دارو مصرف کرد؟ منم دارم عذاب میکشم

شما هم دکتر ببر پسر من الان ششم هست 

من یک سال رفتم آمدم که تشخیص داد چقدر کاردرمانی رفتاردرمانی می‌بردم خیلی باهاش کار میکردم داغون شدم عملا 

قوی باش چاره نیست 

حالا باز شما به دکتر مراجعه کن ایشالا که نباشه ومن اشتباه بگم 

مادر اول همه می‌فهمه که بچه مشکلی داره 

چیزی از کارخونه و صادرات و واردات و نمایندگی و لیسانس محصول و اینا میدونین؟ یا یه چیزی فقط به گوشتون ...

اتفاقا من سیف زیاد استفاده میکنم اطرافیانمم همینطور تو مغازه ها و فروشگاهها هم زیاده همه مردم هم که بچه دارن سرلاک استفاده میکنن دقیقا همون مارک شما استفاده نکن حق نداری برای بقیه خط و نشون بکشی و دستور بدین

اختیار زندگی مردم دست امثال شماها نیست اوکی؟ 

چی باعث جهش ژنی میشه همین تعذیه و عوامل محیطی و الودگیها در دراز مدت و انتقالش به فرزند و اون هم فرز ...

بحث جانم فایده نداره ....

چون دو تا دیدگاه متفاوت داریم ...

شاید اگر روزگاری همه چی علمی شد نه سنتی به حرفهای من رسیدین ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما هم دکتر ببر پسر من الان ششم هست من یک سال رفتم آمدم که تشخیص داد چقدر کاردرمانی رفتاردرمانی می‌ب ...

من پیش دبستانی تازه میبرم الان دلم میخواد زار بزنم.نقاشی نمیکشه رنگ نمیکنه دست بچه ها رو فشار میده.تو چشم معلم نکاه نمیکنه خجالت میکشه شعر نمیخونه گوشاشو میگیره.جیغ میزنه.انقدر جنب وجوش وفعالیت داره که همه کم میارن اما این نه.عصبی هم هست.همه وسایل وخراب وداغون میکنه.منم مدارا کردم اما الان دیگه بریدم

من پیش دبستانی تازه میبرم الان دلم میخواد زار بزنم.نقاشی نمیکشه رنگ نمیکنه دست بچه ها رو فشار میده.ت ...

پسر من هم نقاشی نمی‌کشید خشم داشت موقع رنگ آمیزی 

روی میز خط میکشید 

الان خوب سن خوبی هست ببر تشخیص قطعی که گرفتی دارو رو شروع کن یک مدت آزمون خطا داری تا دارویی که می‌سازش مشخص بشه تو اون چند ساعت چهار ساعت که بدی تغییرش رو میبینی ولی بعد چهار ساعت باز همون بچه سابقت میشه 

الان تو این سن تا 12سالکی مغز رشد می‌کنه دارو بده که بتونه سر خوردگیس کم بشه 

پسر من هم نقاشی نمی‌کشید خشم داشت موقع رنگ آمیزی روی میز خط میکشید الان خوب سن خوبی هست ببر تشخیص قط ...

منم دلم میخواد ببرم باباش بادارو مخالفه اما نباید خودمونو گول بزنیم من دیگه ناتوان شدم احساس بغض دارم.ممنون جواب دادی

منم دلم میخواد ببرم باباش بادارو مخالفه اما نباید خودمونو گول بزنیم من دیگه ناتوان شدم احساس بغض دار ...

دیگه شوهر منم مخالف بود ولی دیگه اگه باشه اصلا بدون دارو نمیشه حالا موافق یا مخالف باشی چاره ای جز دارو دادن نداری 

بگو بذار بریم تشخیص بگیریم با یک ماه بچه معتاد دارو که نمیشه امتحان کنیم وقتی تاثیر ببینه راضی میشه نشه هم چاره نیست باید بدی 

من هم با اشک چشم دارو میدم چاره دارم ندم چه کنم 

من پیش دبستانی تازه میبرم الان دلم میخواد زار بزنم.نقاشی نمیکشه رنگ نمیکنه دست بچه ها رو فشار میده.ت ...

عزیزم حتما به پزشکای کلینیک پرنیان مراجعه کن کارشون خیلی خوبه بهت پیشنهاد میدم تلفنی یه مشاوره بگیری ازشون مشاوریه تلفنیشون رایگانه

بیشتر پسرم با من کل کل می‌کنه نمی‌دونم خوب این بچه ها مشکلات رفتاری زیادی دارن

میفهمم عزیزم کل کل پسر منم بیشتر با منه ولی بزرگتر که میشن با باباشون زیاد بحث میکنن بله مشکلات رفتارشون زیاد و غیر قابل تحمله که آدمو بلاخره از کوره درمیارن.

اومدم فقط بهت بگم لطفااا هر قرصو داروییو به بچت نده حتی اگه بهترین روانپزشک تجویزش کرده باشه سعی کن قبلش در مورد اون دارو کاملا تحقیق کنی از چند نفر که سررشته دارن بپرسی و اینکه بیش فعالی چیز خطرناکی نیست که خیلی حساس بشی و اینارم صرفا گفتم چون شنیدم یکی بخاطر بیش فعالیش پیش یه روانپزشک معروف رفته بود ولی داروهایی که تجویز شده بودو مصرف کرده بود طی گزشت زمان باعث اعتیادش شد و سالها بعد فهمید اون دارو ها باعثش شدن 

در پی زندگی