2777
2789
عنوان

من مادر یک پسر بیش فعالم

| مشاهده متن کامل بحث + 76561 بازدید | 1607 پست
مادرش انکار میکنه؟

میخنده‌ میگه ماشاالله باهوش و فعال .....

گاهی متوجه میشم خود مادر هم خجالت میشه از یه فحش های که میده 

اما لبخند میزنه و نگاه میکنه

بچه های اطراف از دستش در امان نیستن 

اما میگه بهتر از همه ست و....

وقتی درسشو میخونه و شاگرد اوله چرا دارو بدی بچست دیگه ورجه وورجه میکنه همه بچه ها خیلی حرف میزنن بچه ...

اولا که ریتالین ضعیف شده کوکایین هست نه شیشه بعدم توهم توطئه داری ربطش به یهود چیه ؟؟کی گفته بچه بیشفعال نخبه هست طبق چه منبعی میگی اینو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شرایطتش بهتره دکتر گفتن فعلا تا دوازده سالگی

پسر منم گفتن بیش فعاله یه سال ریتالین خورد ولی الان نمی خوره 

دکتر خودش گفت تا 12 سالگی باید بخوره 

بعد پسرتون می خوره گوش میده 

پسر من متنفر از دارو نمی خوره چیکار کنم بخوره 

وقتی درسشو میخونه و شاگرد اوله چرا دارو بدی بچست دیگه ورجه وورجه میکنه همه بچه ها خیلی حرف میزنن بچه ...

عزیزم بیش فعالی اگر کنترل نشه منجر به بزهکاری و اعتیاد در جوانی میشه.اینده اون بچه تباه میشه.درسش خوبه شاگرد اوله درست اما شیطنتاش کار میده دست خودش و اطرافیانش.همه بیش فعالا مثل هم نیستن.طرف بچه اش شاگرد اوله اما بچه ها رو میزنه تهدید می کنه هل می ده.اگه زد یکیو هل داد و ضربه مغزیش کرد.باز میای بگی ریتالین فلان و بهمانه؟؟

عزیزم دعا میکنم خدا صبر و توانایی چند برابر بهتون بده من نهایت چند ساعت با این بچه سروکار داشته باشم ...

سلام خوبین حس کردین شما خانم معلم هستین چون کل تاپیک رو نخوندم عزیزم میشه شما که با تعداد زیادی بچه همسن و هم دوره سر و کار دارین لطفا بگین نشانه های عمده بیش فعالی چیا بودن؟؟؟

احسنت به شما استارتر و مادرهای مثل شما که شرایط بچه رو پذیرفتن با اینکه به عنوان یه مادر میدونم چقدر قبولش سخته.خیلی از مادرها تو مرحله انکار باقی میمونن تو همین تاپیک هم نمونه اش رو دیدیم.پسرم تو مدرسه توسط دوستش که شرایط مشابه داشت اذیت میشد.من به معلم نگفتم چون ترسیدم بچه جلوی دوستاش تذکر بگیره و به مادر بچه اطلاع دادم و ازش خواستم این مساله رو هر جور صلاح میدونه مدیریت کنه و راستش خودم رو برای یه جنجال حسابی آماده کرده بودم

اما لذت بردم از متانت و آگاهی اون مادر

ما مامانا قبل هر چیزی اگه گارد نداشته باشیم‌ تو مسائلی که مربوط به بچه است موفق تر عمل میکنیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یعنی پیش از اون تو مهمونی ها اوکی بود؟منظورتون از هیجانی شدن در چه حدیه چیکار میکرد که دیگه نتونستی ...

عزیزم خیلی شرایطمون یکیه پسر منم همین طوره حتی شرایط خودمونم یکیه فقط پسر من ۷ سالشه 

بنظرم بخاطر فضای شهر هست این بیش فعالی ما روستا بودیم بعداز نهار می‌رفتیم بازی تا غروب کلی بدو بدو بازیهای دسته جمعی کار هم میکردیم لباس می‌بردیم میشستیم وقتی آب قطع میشد علف می‌چیدیم. می‌رفتیم رودخونه  بچه های فضول هم بودن تو روستا الان اتفاقا شغل رده بالا دارند بزارین بچه ها بازی کنند جنب و جوش داشته باشن 

همش جمع میشه اذیت میشن

من پسرم کلاس سوم هست

از کلاس اول هر سال بهش ریتالین میدم. ولی فقط سه ماه میدم. مهر آبان و آذر

بیشتر بدم تیک پیدا می‌کنه. 

در کنار ریتالین آریزوور هم دکتر داده

من برای نوشتن تکالیفش به این نتیجه رسیدم که ریتالین رو به این صورت بهش میدم که

حتما نیم ساعت قبل از تکالیف و مشق نوشتن بهش میدم. بعد از نیم ساعت از خوردن قرص حتما باید مشق بنویسه و درس بخونه یا کتاب قصه بخونه و هیچ کار دیگه ای جز درس و کتاب و مشق نکنه‌ . بدنش بعد از ده روز عادت می‌کنه که حتما بعد از خوردن قرص باید بره تکالیفش رو انجام بده .

نکته یا دوم بعد از خوردن ریتالین تا چهار ساعت به هیچ وجه نره سراغ تلویزیون و موبایل. این خیلی مهم هست. تا چهار ساعت بعد از مصرف قرص وسایل دیجیتال ممنوع.

عزیزم خیلی شرایطمون یکیه پسر منم همین طوره حتی شرایط خودمونم یکیه فقط پسر من ۷ سالشه

ای جانم

چه جالب

خدا حفظش کنه عزیزم.الان باید دلبند شما کلاس اول باشه درسته؟تو مدرسه چطوره این وروجک؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دقیقا صحبتهاتون درستهاما من به خاطر شرایطتم دارو تو بارداری مصرف نکرده بودم ...

سلام عزیزم ، الان تاپیکتو دیدم تا همین پست همه رو خوندم . 

منم تجربمو میگم . پسر من بیش فعالی داره ، علایمش به شدت پرانرژی ، کم خواب ،پرحرف ، خرابکار ، نترس ، استرسی ، وسواس فکری ، دندون قروچه ، انواع تیک های عصبی ، نداشتن تمرکز و حواس و ....

یکبار پنج سالش بود بردم روانپزشک ، یادمه دوتا قرص داد که بچم تو خواب کابوس میدید ، مثلا صبح پا میشد با اضطراب و می‌گفت خواب دیدم یک میمون بزرگ دنبالمه ،دقیقا یک هفته تمام این مورد تکرار می‌شد ،منم از سر خود دارو هاشو قطع کردم بعد یک هفته . 

خلاصه کنم هنوز تموم اون موارد تکرار می‌شد تا ده سالگیش و من و پدرش ده سالگی پسرم رسما پیر شدیم انقد که اذیتهاش زیاد شده بود و مدام از سمت مدیر و معلم و هم کلاسیهاش حرف شنیدیم . رک بگم که بچمو از اردیبهشت گفتن نیاز دیگه مدرسه و ما با خواهش و التماس گذاشتن کلاس چهارمش تموم بشه،بقیش تو پست بعدی میگم طولانی شد

وای خدای من نکنه همزادیم حس میکنم تماما دارم خودم مینویسم

جدی؟در این حد؟جالب تر شد،

حالا که اینقدر شبیهیم شما چطور گذروندین و الان چقدر اوضاع راحتتر یا خدای نکرده سختتر شده؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚