2777
2789

بیاین بابت هر کدوم از حرفاشون بهم راهکار بدین 

خیلی بی تجربه ام و بی سیاست فقط همه چی بارم میکنن منم مثل احمقا فقط سکوت میکنم 😢

بچه ها من باهاشون رفت و امدم خیلی کمه ولی هر بار میبینمشون هرچی حرفه بارم میکنن تیکه میندازن حاشیه برام درست میکنن 

مثلا همین دیروز داداشم مرغ خریده بود اورده بود بخدا ماست و نون و همه چیم خودش اورده بود کباب درست کردم کار براش پیش اومد گفت یه سیخ شو بده ببرم بخورم تو راه خواهر شوهرم تو کوچه دید گفت ماشاالله داداشت هر روز اینجاست هر روزم به کباب خوردنه تو که خوب مینالی میگی چیزی نداریم 

منم سکوت کردم لبخند زدم ولی ناراحت شدم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی عشقم خودش خریده گفت دور هم بخوریم 

الانم کار داشته 

اصلا داداشمه 

تو هم این طوری از داداشت پذیرایی کن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

همعروسم گفت من خو میدونم داییت کمکتون کرد جهاز بخری خدا خیرش بده وگرنه هیچی نداشتی واقعا بغض کردم 🥲ولی بازم سکوت کردم 

یا خواهر شوهرم گفت یکی از دوستام اومده بود گفت زن داداشت چه شکلیه اینا عکستو نشونش دادم گفت بدددی نیست و خواهر شوهرم گفت بهش گفتم درسته شما فقیرید ولی دختر بدی نیستی 🤕 آخه چه ربطی داشت

همون موقع میگفتی اره خداروشکر دارندگی و برازَندگی 

یه سوال پیش اومد برام داداشت با سیخ کباب رفت توی کوچه؟ 

لای نون نذاشته بود؟ 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همین که جواب نمیدی هی بیشتر اونا ناراحت میشن کافیه یه واکنش بدی بهشون قدرت و انرژی میدی

یعنی درسته کارم که هیچی نمیگم 

چه فایده وقتی حالم بد میشه و مدام میگم کاش بتونم جواب بدم 

هرررچی ساکت تر 

کمتر قبولت دارن 

اصلااا سکوت نکنی که ضررر

من دختر خالم  شوهر کرده‌

هر روز میره برا مادرشوهر فرش میشوره پتو میشوره خونه خواهرشوهر تمیز میکنه 

مثل سگ هم باهاش دعوا می‌کنن

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بگو از جیب تو که خرج نکردمداداشم خرید اورد منم درست کردم کاش داداش توهم عرضش مثل داداش من بود

اصلا به خواهر شوهرش ربطی نداره که کی خریده.برادرشه یعنی یه لقمه نونم خونه خواهرش نخوره؟؟