2777
2789
عنوان

اختلاف سن مادر و فرزند

118 بازدید | 14 پست

بچها بیاین بگین اختلاف سن مناسب بین مادر و فرزند چیه

من خودم وقتی مامانم ۴۰ سالش بوده بدنیا اومدم و الان ۴۰ سال اختلاف سنی داریم و من الان ۲۰ ساله و مادرم ۶۰ سالشه

و درگیری بیماری گوارشی که هر چند ماه طبق دستور دکتر باید کولونوسکوپی و چکاپ بشه و من بعنوان دخترش باید همراهش باشم و همزمان کارای ثبت نام دانشگاه هم انجام بدم و رژیم غذایی اونو کنترل کنم واقعا ازتون میخوام اختلاف سنی شما و بچتون زیاد نباشه که وقتی بچه بزرگ شد کلا درگیر بیمارستان بشه و من درک مشکل مامانم برام خیلی سخته همیشه از وقتی راهنمایی بودم قرص دیابت و فشار خونشو کنترل میکردم اصلا الان یه حس خیلی نگرانی نسبت به مامانم دارم خیلی براش ناراحتم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ولی خواهشا نزارید بچهای دیگه مثل من یا امثالم بشن بیچاره ها تا بیان از موفقیتشون خوشحالی کنن باید غصه بیماری و پیری پدر و مادر و بخورن و تروخدا برای مادرم دعا کنید تا فردا قراره بره کولونوسکوپی خیلی اذیت میشه برای الان تا صبح

خيلي ربط و تاثيري نداره. 

اگه يكي بخواد چنتا بچه داشته باشه،تهش يكي هست كه اختلاف سنيش زياد باشه. 

من با مامانم ٣١ سال. ولي مريض اينا بشه هم من هستم هم داداشام. 

ا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مامانم چهل سالش بود که دنیا اومدم،منم همیشه دوست داشتم اختلاف سنیمون کمتر میبود که بهتر همو درک میکردیم،ولی کارهای درمانی مامانم هیچ وقت به عهده من یا خواهرام نبوده،بنده خدا بابام حواسش به این مسائل هست

عزیزم منم مامانم چهل سالش بود که دنیا اومدم،منم همیشه دوست داشتم اختلاف سنیمون کمتر میبود که بهتر هم ...

ماشاءالله به پدرتون. احسنت واقعا. 

بهترين همسر و پدر 

60 ابدا سن زیادی نیست. در این دوره زمونه‌ همون قدیما هم بچه اخر مادرا تو سن 45 ب دنیا میومد. تو خودت ...

میدونی بعضی از مادر ضعیفند و بعضیا قوی واقعا اگه توانایی دارن ۴۵ هم بچه بیارن خوبه ولی دیگه نمیتونن با بچه خوب ارتباط برقرار کنن چون اونا تو یه فضای دیگه بزرگ شدن و اصلا درک بچه نسل جدید براشون سخته

ممنونم،آره بنده خدا خودشم سنش بالاست،هزار بیماری داره،ولی حواسش به همه چی هست،خدا عزیزان شما رو هم ح ...

ممنون از دعاي زيبات عزيزم. خدا سايه پدر و مادرت رو هم رو سر شما نگه داره. هميشه سلامت و تندرست باشن. 🌷❤️

ربطی نداره.گناه داره باهاش بساز . خدا عوضش بهت میده

من دارم آب شدنش جلو چشمام میبینم درد کشیدنش جلو چشامه چطوری طاقت بیارم و محکم وایسم 

گاهی اوقات یواشکی گریه میکنم و ناراحتیم جلوش بروز نمیدم و همش دلداریش میدم ولی اونا مادرن از چشام میخونه که ناراحتم براش 

من اختلافم با مامانم ۳۲ همین بساطی که تو داری صد برابر بدترش برا منه

خدا سایه همه پدر مادرا رو حفظ کنه سلامتی بهشون بده ایشالله به امید خدا که سلامت خودشون بدست بیارن