2777
2789
عنوان

بنظرتون اینو بهش بگم خوبه

61 بازدید | 6 پست

یه آقا هست که من دوسش دارم و حسابی روش کراشم اونم فک کنم از من خوشش میاد الان سه روزه دایرکت کلی بهم پیم داده من درس میخونم اومده به من انگیزه دادن میگه دوست دارم باهم بیشتر آشنا بشیم میخام خودمو بهت ثابت کنم من پسر سالمیم... کلی از این حرفا ولی من اصلا قصدشو نمی‌فهمم یعنی نمیدونم چرا میخاد باهام صحبت کنه 

میگه بیا به هم فرصت بدیم کمک کنیم به هدفامون برسیم🙁 ..

حالا شمارشو داد چون من گفتم وقت ندارم گفت هر زمان وقت داشتی پیم بده آنلاین بشم صحبت کنیم

حالا بنظر شما بهش بگم قصدت از صحبت کردن بامن چیه ؟ واسه چی میخای؟

من دختری نیستم وقتمو بزارم واسه دوستی و سرگرمی خیلی گیجم کرده

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

کدوم ماست بندی میگه ماست من ترشه 

.من پسر سالمیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم ماست بندی میگه ماست من ترشه .من پسر سالمیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😏😏

آره ولی خب اینو در جواب حرفای من گف🤣

اتفاقا منم همینو بش گفتم

آره ولی خب اینو در جواب حرفای من گف🤣اتفاقا منم همینو بش گفتم

خوب کردی گفتی 

ولش کن بچسب به درست .هر روز میخواد خودشو برات چص کنه هی منتظر پیام شب بخیر و صبح بخیرر باشی و از درس و کنکورت بیفتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوب کردی گفتی ولش کن بچسب به درست .هر روز میخواد خودشو برات چص کنه هی منتظر پیام شب بخیر و صبح بخیرر ...

کنکور که دادم خواهر منتظر جواب اعتراضم به کد۵ فرهنگیانم🥲 ولی خب اینم دوسش دارم اما نمیخام بازیچه بشم

کنکور که دادم خواهر منتظر جواب اعتراضم به کد۵ فرهنگیانم🥲 ولی خب اینم دوسش دارم اما نمیخام بازیچه بش ...

انشالله که قبولی دخترررر ..بهش بگو اگر میخوای آشنا شویم بیشتر؛ در چهارچوب خانواده؛ من آدم رابطه های زود گذر نیستم