2777
2789

ی قطره لیپوزوفر برا بچم خریدم ۲۰روز دیگه انقضا داره،و خوده قطره هم بعد از باز شدن ۳۰روزه باید استفاده کنی،گفتم به شوهرم ببره پس بده ورنداشته گفته مشکلی نداره الان اومدم بازش کردم میبینم تمام مواد ته نشین شدن قاطی کردم حل شد ولی بازم دل نگرانم نمیدونم بدم به بچم یاندم

وقتی ۲۰ روز مونده بده عیب نداره

اخه ی داروخونه ی دیگه ی اسپری رو باهمین شرایطش رایگان داده به شوهرم..ولی این خانم حاضر نشده لااقل اینو پس برداره من موادشم دیدم ته نشینه ی حالی شدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه ی داروخونه ی دیگه ی اسپری رو باهمین شرایطش رایگان داده به شوهرم..ولی این خانم حاضر نشده لااقل ای ...

قطره و شربت آهن معمولا ته نشین میشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
اخه ی داروخونه ی دیگه ی اسپری رو باهمین شرایطش رایگان داده به شوهرم..ولی این خانم حاضر نشده لااقل ای ...

بعضی داروخانه ها وقتی تاریخ دارو نزدیک میشه یا به عنوان هدیه یا قیمت کمتر به مشتری میدن که رو دستشون نمونه ولی متأسفانه بعضی ها بی وجدان هستن و همون قیمت قبل حساب میکنند و حتی نمی‌گن به مشتری که تاریخ نزدیکه

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)