2777
2789

چقد قبلا براش اساب بازی لباس میخریدم هر روز خونه ما بود بهترین غذا ها 

میرفتم مدرسه دنبالش کلی خوراکی میبردم 

بهترین جاها میبردم 

الان دیگه تحویل نمیگیره سمت خانواده پدریشه ابجیم یاد میده باهام حرف نزنه 

امروز بیرون بودم لباس دیدم چقد اندازش میشه خوشگل ولی حیف ..

تو این دوران ادم خوب بودن اشتباس 

یدونه خاله بیشتر نداره که

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من براى برادرزاده ام از دلو جون مايه گذاشتم عمل ميكرد مامانش حتى زنگ نميزد حالش رو بپرسه خوب كه ميشد اجازه داشت بره خونشون خدا شاهده حتى بيمارستان من نواربهداشتيش رو عوض كردم حتى هفته پيش فهميديم از خونه فرار كرده چقدر به همه رو انداختم اشنا پيدا كنم 

حالا رفته گفته من بهش ياد دادم فرار كنه 

من الان با اين حجم از بى انصافى و غم بايد بميرم

چندسالشهچقدر بد که یسری بزرگترا بچه ها رو از این سن درگیر داستان و فامیل گریزی های خودشون میکنن

۹ سالشه بچس هنوز

چرا دوست نداشته باشه؟

چون دلش نمی‌خواد آدم قرار نیست هرکسی که تو بچگی براش اسباب بازی خریده و کمی محبتش کرده رو دوست داشته باشه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

من براى برادرزاده ام از دلو جون مايه گذاشتم عمل ميكرد مامانش حتى زنگ نميزد حالش رو بپرسه خوب كه ميشد ...

بیا و خوبی کن حالا 

ادما قدر نمیدونن حالا کافیه ادم بدی باشی همه جذبت میشن

چون دلش نمی‌خواد آدم قرار نیست هرکسی که تو بچگی براش اسباب بازی خریده و کمی محبتش کرده رو دوست داشته ...

اینم میتونه باشه

ولی این بچه خوبی بود مادر پدرش خرابش کردن و تو گوشش خوندن

بعضیا گوش تلخن تو دستتو کن تو عسل بکن دهنش تهش گازت میگیره

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اینم میتونه باشهولی این بچه خوبی بود مادر پدرش خرابش کردن و تو گوشش خوندن

الانم بچه خوبیه چون انتخاب کرده خالشو دوست نداشته باشه تبدیل به آدم بدی نشده . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ديگه يه جورى از چشمم افتاد بخدا برام ارزشى نداره فقط اين نبوده خيلى حرف هاى بدى پشتم زده

خدا جوابشونو میده عزیزم غم قصه برا چیه الکی اعصابتو خورد میکنی