2777
2789

قبل اینکه عقد کنیم با شوهرم یکی دو روز قبل عقد بودیم بعد نشسته بودیم با شوهرم و خاهرش ک شوهر داشت ( چون جدا داره میشه ) از منم کوچیکتر بود چندسالی 

نمیدونم چیشد بحث عمل دماغ شد یادم نیس 

بعد خاهرشوهرم برگشت گفت تو خاستی عمل کنی بعدا باید پولشو از خانوادت بگیری بعدم ی خنده ریز زد من هیچی نگفتم شوهرم گفت مگه دماغش چشه خاهرشم گفت کلی گفتم 

من اصلا با خاهرش هیچ صمیمتی نداشتیم ک بخاد همچین حرفی بزنه 

دماغمم خدایی مشکلی نداره کوچیک و خوش فرمه

خاهرشوهرم بنده خدا تپل بدهیکلی بود با دماغ کوفته ای بعد از من ایراد می‌گرفت 

اینم بگم سنتی بود ازدواجمون و غریبه بودیم اون موقع هم کلا ۳ ماه بود میشناختمشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین خیلی واضحه که چرا اینجوری گفته و منظورش چیه از حسادت اگر میخوای راحت باشی و اذیت نشی هرروز باهاش درگیر نشو 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

از این حرفش سه سال میگذره و همین خانوم و مادرش بلایی نبود تو این سه سال سرم نیارن الان در حال طلاقیم

متاسفم برای ایشون

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

از این حرفش سه سال میگذره و همین خانوم و مادرش بلایی نبود تو این سه سال سرم نیارن الان در حال طلاقیم

خب بخاطر اینکه همش سکوت میکنی و از خودت دفاع نمیکنی اینجوری ان چرا فک میکنی اگ چیزی نگی ادم خوبی هستی؟

خب بخاطر اینکه همش سکوت میکنی و از خودت دفاع نمیکنی اینجوری ان چرا فک میکنی اگ چیزی نگی ادم خوبی هست ...

من حوصله یکی ب دو نداشتم 

آخه نمیشناسشون کلا طاقت شنیدن جواب تیکه هاشون و ندارن