2777
2789

یک مشتری ثابت افغان داریم. همین الان یهویی دیدم اشک تو چشماشه گفتم چیزی شده . گفت هر موقع شما رو میبینم یاد خواهرم میفتم. خیلی شبیه خواهرمی. شوهرش سرش هوو اورده و با سه بچه ولش کرده داخل افغانستان. تورو خدا تاپیک به حاشیه نبرید و نژادی نکنید.همیشه هرجا میرم بهم میگن چقدر چهرت آشناس شبیه فلان فامیلمون هستی ..... خلاصه فهمیدم شباهت خارجی هم دارم خبر نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما خارجی کسی بود که اهل اروپا امریکا باشه چشم رنگی مو بور باشه

الان افغانی هام شدن خارجی؟؟ 

کاری به معنای لغوی ندارم 😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
باز بیچاره اونا که خارجشون ایرانه 🤣

توی یکی از تاپیکا از افعان دفاع کردم بهم گفتن خودت افعانی و اسم کاربریمو نوشتن توی اسامی افغان ها... من فقط میگم هیچ وقت ادم نباید به هیچ نژادی توهین که. تا میگم فوری میگن خودت افعانی

توی یکی از تاپیکا از افعان دفاع کردم بهم گفتن خودت افعانی و اسم کاربریمو نوشتن توی اسامی افغان ها... ...

چه فرقی داره انسان انسانه

اینا وضع افغانستان قبل طالبان ( و قبل انقلاب ) رو باید تو گوگل ببینن ( ایران و افغانستان و عراق گذشتشون انگار آیندشونه